Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo Čovic nije čestitao u ime Predsjedništva BiH Plenkovicu nego kao član Predsjedništva a isto tako i Ivanicevi istupi nisu bili stav kolektivnog Predsjedništva vec pojedinačan stav. To što vi morate braniti istup Izetbegovica to je vaša stvar ali barem nemojte biti ovako providni vec pronađite neke argumente. Također je li mozete reci u kojoj ulozi je Izetbegovic organizirao predizborni skup Turskog predsjednika ili ste to izbrisali iz sjecanja???
Koja je naopaka stoka pa ni saučešće ne mogu iskazati. ..Srbi I Hrvati su zli I naopaki
Ivanic i Covic bez saglasnosti OSTALIH clanova predsjednistva.
Ajde novinaru, ne s_ri!!
Predizborna šuplja je poćela...
dok god ne bude jedan predsjednik i ukinuta republika srbenda i kantoni ovdje nema napretka
Nacionalizmi ne priznaju drzave i granice. U konstantnoj su zelji za expanzijom teritorije i asimiliranjem drugih naroda da bi se nahranio velikonacionalni mit i ideologija. Na Balkanu su ratovali nacionalizmi a ne drzave koje su bile zarobljene od strane nacionalizama. Gradjani BiH bez svijesti o svojoj drzavi su 90tih glasali za etno partije ukljucujuci SDA samim tim glasajuci za etno podjelu. Takva politika je forsirana iz Bg i Zg zarad podjele BiH.
JOJ DA SE VIŠE RIJEŠITI OVE NACI BANDE !!!!?
Bakir s jedne,ćiriličari s druge strane:)...očekujem hitne konzultacije HDZBiH i SRS Voje Šešelja o daljem djelovanju hahaha...žao mi Hrvata što su u BiH...koji pushing...
Bilo kako bilo mora se priznati da je najbolji dreser medju ovom trojicom milioner iz Mostra, tako je izdresirao ogroman dio bosanskih katolika da su ovi ubjedjeni da bez njega ne bi prezivili na pola sata.
@Dr.mr. Vama ne smeta Čovic vama smeta svaki hrvatski političar koji ne misli kao Bošnjaci ali na vašu nazalost svaki političar kojeg izabere Hrvatski narod ce imati zadacu štiti interesbsvog naroda.
Vidi ih, sram ih bilo!
BiH nije nikad gori sastav imala od svog postanka
Oni koji srebrenicki genocid ne zovu pravim imenom su isti kao pocinitelji istog.
Bake može da govori u ime 23% još malo..
Pa kako uvijek nadete ovog Kukica da bude "neovisni" analiticar ☺ pa svaki recept iz vaše paraobavještajne kuhinje je providan. Malo više inovacije barem. Nakon njega odmah Zeljka Komšica sa nekom izjavom.