Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixovci što izbacište mene, a što ne Mrava zločinca i genocidaša........možda vam je drago što se našlo 430 tijela u Tomašnici.......mislim da nije.........
Mrav3,Ommer McKeskhin i Administrator Klixtorisa koji dozvoljava bljuvotine od komentara na ovakve vijesti zelim da vas rak rane jedu kako vas tako i vase najmilije to jeste vasu djecu a da vi to gledate a da im ne mozete pomoci!
Srbi su hladnokrvo i bebe i djecu ubijali. Neka nam je pouka, jer ko ne uči lekcije iz historije, historija mu se ponavlja.
Mi Bosnjaci nesmijemo nikad zaboraviti sta nam se dogodilo u proslom ratu. O ovome treba da se knjige pisu i da se svaki dan na nekoj od tv-ea prica. Nismijemo cutati i nastojati da zaboramo ono sto nam se dogodilo. Jer budala i drva nece nikad nestati.
Ne treba je zatrpavat, već kad se oslobađao Prijedor pobit izdrkanu prljavu svetosavsku djecu i zatrpat ih u iste rupe
Sjeme im se zatrlo genocidno.
Boze dragi, kakvi li su snovi ljudi koji spavaju na kostima neduznih??
karadžiću, sjeme ti se zatrlo!
Uvijek se znalo za ovo mjesto samo su svi drzali usta zatvorena