Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj i ljudina rahmetli Zaim Imamović.
Nista ovo ..danas su heroji Bakir Sebija ...
gooUser1690348009 sramota je da zaboravljamo i zasluge gazije zahiragića
Sumnjivo veliki broj važnih komandanata je poginulo u zadnjim danima rata. Samo kažem....
Bošnjaci, pročitajte knjige "Ubijanje Bosne nakon Tita" i "Sarajevski armagedon"
Što na popisima u SFRJ ne bi Bošnjaka, nego samo neki Muslimani tamo negdje od 1971.
Rahmet mu duši. Zaim nije bio Fočak. Rođen je i živio je u Gorazdu.
Radi cega ovi heroji zivot dadose...
Bude li nas stid hodat ovom zemljom kad se sjetimo ovih ljudi il kad ih vidimo ovako preko slika? Koliko nas ode proucit fatihu il dat minutu sutnje pred njihovim kaburom..Zaim i svi poput njega su nasi lavovi i hvala im sto su se borili da imamo slobodu. Dzennetlije ako Bog da 🩵🤍!!
Pravi heroj je nas bake. Sta je samo krvi prolio da odbrani trezor od agresora
naš bake dete ti
Pa sto ne mogu ove ekavice na sabahu, para mi uzengiju. Pa kmetu/sepetaru jedan, idi na svoje portale pa tamo cvili, valjda ce te neko razumjet.
🌺
Legendo nasa rahmet ti dusi !
Izet Nanić, Nesib Malkić, Adil Bešić, Hajrudin Mešić-Kapetan Hajro, Midhat Hujdur-Hujka, Safet Hadžić, Mehdin Hodžić, Safet Zajko, Enver Šehović, Zaim Imamović, tvoj i moj otac, njen/njegov otac(SVE HEROJI DO HEROJA). Živinice na traci!!!
2 covjeka na ovoj slici su zrtve potkazivacke politike najviseg vrha ARBIH..... jednom je namjesten atentat..... za drugog se ne zna..... rahmet im obojici iako je Cicak ziv..... za mene je nenadybiv heroj....
rahmet mu duši plemenitoj.
Da mu Allah dž.š. podari lijepi džennet
Rahmet ti dusi komandante
Zaime sine Bosanski i malo i veliko te pamti,a to je vaznnije od nepravde koju ti cinise.
Borili smo se da sacuvamo zive glave dok je procjena nacionalne stranke bila da treba izaci iz Jugoslavije i opljackat u privatizaciji drustveno. Do sad smo mogli biti u EU bez rata i sacuvanim zivotima najmilijih na sve tri strane.
Malo bolje prouči historiju. Za raspad su krivi oni koji su odbili plan ulaska SFRJ u EU s širom autonomijom socijalističkih republika i pokrajina.