Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EEE Nebojsa os da ti kazem otvoreno.??? da ti kazem otvoreno......? Ma bjazzzzzi ba, ma bjaziiiiiii
Sta si se odmax us ro Radmanov Romanov, dogovorili smo da ostanes u predcjednistvu i da cistis kancelariju po potrebi. ps. Heboga ti , bas si topuz.
Za ovog gore nepismenjakovica: Noz Zica Gas Kolac Jasenovac!! Ciu Ciu Tup!!
Za tureta srmdu@ Danasnji Bosnjaci su najcistiji narod sto se genetike tice,mislim to je i dokazano kako sam vec rekao i kroz dnk,a i kroz mnoge stvari koje se i danas mogu primjetit,momak dovoljno je da se pogledas u ogledalo i vidjet ces da te nista slagao nisam.Ja tvoju \"baku\" necu dirat,jer necu da ti dizem onda prosjek,to jeste da podjednostavim da ti popravljam dnk:D P.S Pun si turskog pigmenta i pomiri se sa tim..vozdra!!
@Za Bali - Zeljka Komsica.. Pa ti si skroz u pravu..Srbi imaju turskih gena u krvi.. Ja mozes zamisliti koliko ih tek imaju bosnje-muslimani kad su i Srbi genetski deformisani turskim genima.. Vi ste onda 99% Hazijati, odnosno, mjesavina Harapa, HaTuraka, HaShiptara, i nesto malo gena Soraba i Hervata..Sta kazes na moju teoriju, sprdalim ti nanu pa ti popravim genetsku sliku???
noz zica koli baljiju poganog
@OBILICU Ako je iko od naroda sa podrucja Balkana slican Turcima to ste vi srbi.To su i mnoge dnk analize utvrdile.U pravu si za tih 500 godina,ali bludnicenja nad srpkinjama tako da se te gamadi nakotilo a mnogi danas srbi su potomci te gamadi;)Znaci vas srbe pici taj komplex vec stotinama godina,pa na druge narode bez ikakve argumentacije svaljivate nesto.Svoj komlex(dokazani) sacuvajte za sebe.
Aj Radmanovicu sta si se uskuko, Haris ti je samo nabacio lopticu. Kada predsjedavajuci bude iz reda srpskog naroda isto uradi, potpise sta god hoce u ime drzave BiH, moze i kapitulaciju potpisat he he ...... i tako cirkus se nastavlja, a sirotinja se zabavlja.
Yebo me otac... seljcki.....ovako nepismena!!!!!!!
Nebojša da znaš Tu je kriv Tadić , koji je dozvolio da Silajdžić bude predstavljen kao nekakav kvazi predsednik Bosne iako svi jasno znaju da on to nije. Nijedan dokument koji ne potpisu sva 3 člana ustvari nema nikakvu pravnu snagu. To sto je Gul pokusao da presdstavi Silajdžića kao nekog bitnog faktora malo se zeznuo. Silajdžić ne predstavlja ni sve muslimane iz BIH a kamo li cijelu državu. Nema potrebe komentarisati. Istina da bi to Silajdžić volio ali...
a zašto ovaj opet tužaka i plače pred narodom..kao neka baba, samo ogovara u tužaka!
Iako se ne slažem sa mnogim stavovima Dodikovog Radmanovića izgleda da je čovjek u pravu. Mislim da su trebali usaglasiti stavove prije odlaska Silajđića i donijeti zajedničke zaključke i sa gospodinom Komšićem. Ovako ispada da je Silajđić išao samo u ime svoje stranke a ne u ime nekog naroda ili države.
DIVERZIJA!!! NEMOJ TE HARISE I ZELJKO BIT NAIVNI!!! DANASNJA SRBIJA BI V SVIJA PROGUTALA SUTRA DA MOZE I BOSNU I HERCEGOVINU, HRVATSKU KO I CRNU GORU!!! SRBIJA SAMO RADI ZA SVOJU KORIST!!! TAJ CUVAR H*TLERA RA*TKA MLADICA TADIC OTVARA SKOLU NA PALAMA I DAJE JOJ IME SRBIJA!!! PRAVI INOGURACIJE KRVOLOCNIH SRPSKIH CRKVI I POPOVA, UDARA PO BOSNI I HERCEGOVINI PREKO GANICA I JERISICA OPTUZUJUCI LAZNIM OPTUZBAMA I DOKAZIMA I TI ODE POTPISIVAT NEKI SPORAZUM??? GENOCIDAS SPIRIC POSTAVI NA SVA VAZNA KJLUCNA MJESTA GENOCIDASE KOJI PRAVE ZAVJERE I PODVALE BOSNJACIMA!!! TAJ KRVOLOCNI BEOGRAD FINANSIRA VEHABIJE U MAOCI I PODVALJUJU CAK MINISTRU UNUTRASNJIH POSLOVA!!! AKO NEKO MISLI DA SE NE PATI SVE HRONOLOSKI BOSNJACIMA GRDNO SE VARAJU!!! SALJU LAZNE LISTE UN-A (MIJO KRESIC) I PRAVE LAZNU PROPAGANDU DA SU BOSNJACI TERORISTI!!! TO NE MOZE PROC! A ONAJ OLUPISMENI TIHIC JE BIO I OSTAO SRPSKI SPIJUN I IZDAJICA BOSNJAKA I BOSNE I HERCEGOVINE!
RS=GENOCID
Hmmmmmmmmm...... !