Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se on spasava dok hiljade plivaju..bagro
DA JE PRAVDE PA IH NATJERATI U FEKALIJAMA DA ZASJEDAJU JOŠ 20 GODINA
Čuj ispumpali? Trebalo ih je sve do jednog na izbacivanje vode kofama, šerpama i loncima. Štetu neka saniraju sa po jednom platom, koju i onako za ništa dobijaju!
Evo sad cemo svi plakat.
Kada vec pumpaju vodu, sto i nase vrla parlametrace ne ispumpaju van pa fino nizvodno bagro. No sikirli, necete potonuti, jer zna se sta pluta a nije pluto.
...kako su pametno "osigurali" mjesto vlaženja sreća niko nije zaplatio...
Nece li ih se potopiti
Nismo ni sumnjali.
NEMOJTE DA SJEDITE NA VLAZNOM ,DA VAM GUZICE NE POVUKU :D
otice vam jajnici pa kuku majci poslije!
IMA BAKIR GRIJANJE GUZOVA U AUDIU .PA NEK POCASTI MALO KOLEGE .
Jednoglasno usvojen prijedlog da se uzme 150 miliona Eura kredita od MMF-a za sanaciju sale u skupstini, naravno jedan dio od 1500KM biti ce upucen za sanaciju mostova koje su unistile rijeke u BH....
Čuj prekrili utičnice selotejpom, umjesto da su isljučili struju u objektu i pokrenuli agregat koji bi pokrio samo aktivnosti radnika na održavanju. Da im voda sprži instalacije, koliko bi naših para uzeli da je obnove i to pod prioritetom?
kako se njima odmah djeluje dok jadne majke sa bebama mole za pomoc....e mamu im lopovsku,ali nema veze ničija nije do zore sjala pa neće ni njihova!!!