Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje su sad redovni pljuvaci po islamskoj zajednici? Aaaa?
samire,tako oni lijece komplekse i tjese se hahah pa ismijem im se pravo
kurbansko meso!!! sa Novog Zelanda sto ga prodaju komsijama
novi reis nova pravila svaka cast (Y)
ZukSan,nije cetnik svak ko ne nosi ime Haso i Huso,ni musliman ko nosi jedno od ova dva imena...evo dokaz da najvise mi muslimani sprijecavamo sirenje islama.Kad ovako provociramo,nazivamo ljude svakakvim imenima,mislimo da smo mi najispravniji...onda to sve neko vidi sa strane i kaze "a to je musliman aham,sto bih ja bio takav,sto bih bio musliman"
Za ove sto im nista ne valja: Odakle im pare: pare im dajem ja i meni slicni kroz clanarinu, zekat i vitre, naplatu raznih vakufa izdavastva (knjige, preporod) razne sergije. A da vam samo jos spomenem da bi imali jos 20x vise para ali nemamo zbog toga sto je imovina koja je u vakufljene nije trenutno u posjedu Islamske zajednice SAMO SE TRENUTNO EKSPLATISE 5% ukupne imovine Vakufa. I sta vas briga koji veze nemate sa Islamskom zajednicom odkle novci.
A dok je takvih kao ti mene ce pokusavati da gaze, a ne ne dosta je bilo, a mene niko ne plasi, placam sto mi se placa, nit sam zadrt, nit sam nacionalista nit i sta sto bi tebe vrijedjalo, samo gledam svoja posla, tudje postujem i ne zanima me odakle se ko finansira, ali kad je u pitanju IZ svije sve ionteresuje. smijesno kako se ljudi boje dobrocinstva i cistoce.
Eh evo samo je IZ objavila te podatke o tome koliko su podijelili i pomogli narodu, dok to Pravoslavna i Katolička crkva kriju kao zmija noge... Što li Bože?! :D
Eh da si ti pravi musliman malo bi se raspitao o običajima svojih komšija, iako mislim da tamo gdje ti živiš da je sve etnix čisto, prije nego prolaprdaš glupost. Ziher su iz IZ-a djelili kaurima pomoć. He he he… A i ove koji su davali su izlevatili.
Ako je Brčko etnički čisto onda ok. Do sada sam se dovoljno raspitivao i dovoljno znam :)
to su djelili samo izabranim, tj onima kome pomoc nije potrebna a sirotinja nista nije dobila garant, isto kao Merhamet u ratu sto je djelio pomoc fujjj ....
A koliko su pokrali?!
Odakle njima pare? Zar su oni profitabilna organizacija?
@Flisu: Znaci od naroda uzeli, i dio narodu vratili. A od koga su uzeli i KOME su vratili?
505 siguran sam da od tebe nisu ništa uzeli...tako ne drami.
Kome su podjelili ove pare,ovo je jos jedna velika NOTORNA laz..Sve su podjelili svojojo familiji koji uopste ne zive u BiH...Samo znam da nisu zavrsile onima kojim najvise treba...
još jedan od generičkih četnika
pa nece kacavenda davat,covjek ako i da novce,dao ih je djecacicu i supak mu razvalio
Svaka cast na ovome, ali pokazite nam podatke koliko vi uzimate love od naroda preko raznih dobrovoljnih davanja i omjer koliko dajete siromasnim.
četnik nije ovo za tebe. hajd odavde
@ ZukSan Navikao sam na vas neobrazovane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobaw daaw (smajli sa retardiranom facom) ja saw amaaaw, twenw welje (smajli koji bali na nos i usta) miljan miljanić mi je kawo matew u wiwi, a mi miswimo da mi je iwica otaw. kad me mama wodila, u stvawi dok me wađawa, satwno je pwdila (smajli koji se porađa i prdi) biwo kako biwo, ja sam amaaww :)