Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedan portal na kome iskompleksirani islamofobičari i propali komunisti mogu doći do potpunog izražaja. Ima li išta islamsko a da je ovim \"nezavisnim \" forumašima pozitvno. Jadni ste i bijedni i Vi i Vaš sekularizam !!!
I bez bukovice i bez price o islamofobiji vec odavno na ovom portalu odnosno forumu izricito su teme o Cericu i komentari na kojima pojedinci izgleda hrane svoje frustracije. Nista nemam protiv kriticara kada su kriticari u pitanju, ali kade sam se uvjerio da su to samo pljuvaci i navijaci odobravani od istog portala onda vise se ne mora ni citati kad vec unaprijed mozemo pretpostaviti sta i pise. I nakon toliko puta sam bio svjedok da su se otvorile teme na forumo, recimo o Puljicu tema je u rekordnom roku bila zatvorena ili su mnogi bili sprijeceni bilo sta napisati. Zasto dupli arsini moze se pretpostaviti.....
Reis po običaju kaki kvake, malo pa islamofobija.
a sto se tice Sa-x, predlazem pod hitno da se uvede autorizacija email adrese za one koji komentarisu, jer ovo nema smisla...jedan covjek moze pod hiljadu nadimaka komentarisat.......totalno nerealno
Cericu, skrati posao i postedi nas, pokupi se i pravac u Beograd, Rijad ili London! Dosta si ovdje posla obavio. Muslimanima ne treba vise jada, bijede i nesrece.
Cericu i njegovim sefovima i trebaju glupi, primitivni, neobrazovani muslimani s kojim se da lahko manipulisati, a sudeci po komentarima koje sam procitao ovdje, takvih mu ne nedostaje.
Sve komentare daje nekoliko okorjelih mrzioca vjere koji bi željeli da svi vjernici postanu kao i oni sa velikom mržnjom u srcu, a vjernici nikoga ne mrze. Jedva bi dočekali da muslimane kakva velika nevolja pogodi pa bi se radovali . Ljubomorni, zavidni bi se radovali da je predstavnik islama jadan i bijedan i da vide da je slab...tada bi se oni dobro osjecali...i da sjedi u nekom podrumu i da glavu ne pomalja...A bogami vjernici nikoga ne mrze
Jel bio prisutan i hodza iz Bukovice?
Sta je to tebi Reis uzeo glupaco jedna. Koliko si to dala u Islamsku Zajednicu ili ti je mozda neko iz Rijaseta dosao na vrata pa oteo, kobiletino jedna. Jel ti IZ naplacuje ovolike poreze ili politicari koje si sama izabrala, tuko jedna.
glupaco sa tri tackice. Kako mozes ti pricati da si muslimanka poslije takvih izjava. Muslimani ne proklinju. Kakvo si smece od insana. Koga bi ti voljela vidjeti za Reisa, mozda zlatka? Glupaco jedna.
Dabogda reis odmah sada crko i na njegovo mjesto došao pravi bosanski vjernik da vodi svoj narod u jedno jedinstvo a ne nekog u bjedu a nekoga u bogatstvo. TO BOLI .
Udbasi nikako da prezale komuniste i komunizam, a i kako bi kad su se tu afirmisali i stvorili uslove da budu ono sto su danas, dobro nagradjena garda Cara udbasa. Thank you, sto bi rek`o Car.
Crveni Kmeri su okupirali sarajevo-x
Smrt fasizmu. Jao sta je na ovom portalu srbadije , Zlajinih i Bakirovih lopova. Cestitam Reisu (koji je doktorirao na amarickom univerzitetu)na svim evropskim i Americkim nagradama ALLAH UEGBER.
Koji ba muslimani možeš ih na prste prebrjati i to one samo koji uz njega sjede. Muslimanka sam i vjernica radi sebe a ne radi nekog lopova.