Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slike su mraaak!
Drvenija izdajnik
@jna štani, a ša se ti javljaš? NAKO, JELDE. NEKA, I TO JE ZA LJUDE
jel istina da se radi na rasvjetljenju ovog slucaja ? :D
uključte uličnu rasvjetu u starom dijelu Sarajeva, da se saobraćaj odvija olakšano
romantik for lopovs
...ako nam još jednom "uaple svjetlo"...
Welcome to the Dark side........
Prica se o spajanju VIK-a i EP, pa ce redukcije struje ici u paketu s redukcijama vode.
Saobracaj se odvija otezano , stvarno je otezano po mraku ugasenih svjetala voziti . E moj klixovce karino jedna otezana ko ti dade da ista napises u zivotu nepismenjakovicu ne prokontani .
JEdino ALahovo svjetlo može pobijediti tamu ! http://www.islambosna.ba/jedino-allahovo-svjetlo-moze-pobijediti-tamu/ http://www.zurnal.ba/novost/11598/republiku-srpsku-cuvaju-privatne-vojske-sa-arsenalom-naoruzanja
traze pljackase..
JEL TO ZNAK ZA POČETAK ?
@katoni Ovo nije (k)raj nego početak kraja !
Bakir doktoriro a neJma mu u gradu struje..e bakire karinoo..
Lako je sa "strujnim mrakom", gori je i opasniji politički mrak i političko sivilo, koje održava korupciju, bezzakonje, bijedu, siromaštvo i nezaposlenost... i koje tjera ljude odavde...
godinama nije rasila rasvjeta od ASA-e do Nedzarica i od stupske do energoinvesta...
Ja bih svjetlo zvao mrakom, samo da te nije Alija. ILI DA OVO JEDNOSTAVNO NAZOVEMO REFORMSKOM AGENDOM na upravo završen generalnbi remont instalacija i ulica ? Hadžibajrić reče da primjedbe mogu imat samo oni koji sa strahom preskaču tramvajske šine ! A Mrak je reformska agenda !
E sad ima smisla onaj pozdrav "Djes' ba" :P