Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ZoB a sta imamo sa srbima ? nista osim krvave historije. Turska ima svoje interese a Bosnjaci trebaju izgraditi svoje interese. Kad ne mozes imat prijatelje u EU ili susjedstvu , a sada je vec definitivno da ne mozes, onda ih trazis vani. Treba sve uciniti da se istjeraju Srppske diplomatske sluzbe iz arapskih zemalja i turske i preuzeti sve njihove poslove u tim zemljama. Treba Bosnjake angazirat da se trgnu malo jebbote. Pa nije sve da par porodica uzima sve poslove. Zasto se ne napravi neki aranzman za davanje kredita i vezivanje sire populacije Bosnjaka sa tim svijetom, a ne da Slovenija i Srbija dvije naj neprijateljskije zemlje uzimaju tal tamo.
Sta bosnjaci imaju sa turcima osim sto su turci donjeli islam i odatle nastaje da glupa veza. glupi bosanski narod uvjek zaboravlja. pa ucite malo vise. Zar nisu Turci bili okupatori Bosne? \"Nema vise Bosne, a nece biti ni Bosnjaka, Huseine, gines za drzavu koja nikad nije ni postajala, niti ce.\" \"Ima Bosne beglerbeze i Bosnjaka u njoj, bili su prije Vas i ako Bog da, bice i poslije Vas.\"
tako jarane idi malo i u nasu bratsku TURSKU a trebalo bi da i mi BOSNJACI IMAMO TURSKE pasose kao sto imaju i druga dva naroda imaju pasose susjednih drzava