Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo sad patriote bosanske, branite Putina i napadajte Ameriku:)
E bravo!!!
Ne brini se, slijepci će se poredati već na slijedećem članku o Rusiji da ih veličaju. Niko ne diže u nebesa neprijatelje i okupatore kao Bošnjaci. Tek kada im se obije o glavu, malo otvore oči ali poslije brzo zaborave. Rusija kroz historiju nikada nije bila prijatelj Bosni i Bošnjacima. Naprotiv uvijek su svesrdno podržavali Srbe i Srbiju u razaranju naše zemlje, ali hajde ti to naslikaj nekako Bošnjaku. Niko ne kaže da je Amerika cvječka, ali u odnosu na Rusiju, definitivno manje zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Rusima ni Tito nije vjerovao, necu ni ja !
nesmije dodik prnut od inzka hehehe
curane otac te jebo
Zna li ko koliku platu ima ovaj Inzko, koji je njegov opis posla ??
celavi glupan kolikoje godina u bosni staje kruha bosankog pojo placajuga za nerad trebamu dati dozivotnu zabranu za bih
Ne placa ga bosna
On je opet "zabrinut".
dosta je :))
prva si počela:)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Srbi se mogu pokusati odcjepiti. Onda cemo mi da dovrsimo oslobadjanje zapadne BiH,. Sad ih nece Nato a ni rusija spasiti.
Bosnaf... Ja mislim na akciju Petog Korpusa koji je bio pred Banja lukom a taj Nato je spasio srba od nestanka iz zapadne bosne. Sto se tice hrvatske oljuje i tu smo s ucesvovali i pomogli hrvatskoj a oni kasnije nama.
Bosnjaci su se odbranili lovackim puskama. Da smo imali prave, Bosna bi bila do beograda.
Ti nosaci su na kraju vas u banja luci spasili.
Nemoj ti velicat hrvate, matere ti. Pogledaj kartu Bosne i vidit ces sta su hrvati osvojili...kamen i provaliju.
Najveci problem u drzavi je sto hrvatsko politicko vodstvo na hinjav, podmukao nacin pokusava iskoristiti separatisticke ideje RS-a, i time doci do ciljeva zacrtanih od strane ekipe zvane 111UZP. Poznati njihov hinjaluk. Umjesto da sa Bosnjacima kreiraju zemlju koju ce obican Srbin prihvatiti jer je ekonomski jaka, oni jos vise oslabljuju istu. Steta sto Bosnjaci nemaju liderstvo koje im je potrebno u teskim vremenima za ocuvanje Bosne i Hercegovine, nego saku egoista koji iskoristavaju zemlju za licne interese ne racunajuci na posljedice koje sami produciraju svojim neznanjem.
Taj film nećeš gledati. Jos 20tak godina i jedan problem manje. #Domovnica
bosnaforever@, je li moguce da si meni uputio ovaj pokusaj uvrede koju tvoj mali, zutucani pokusaj mozga producira. Ovo ti govori patriota, i veliki borac za BiH kakvu su balijaneri.poput tebe sjeb.ali. Haj' sad sikter u jazbinu iz koje si izmigoljio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ko je protektorat? Hehe. Incko, dobro ti radiš svoj posao. Dobro. Malo nam je ovih domaćih, dodaj malo i ti.
Kada se slonovi tuku strada trava.
Jedino komunjare i naivne balije mogu uzeti Ruse za prijatelje. Znam da Amerika isto pravi belaj, ali Amerika pravi belaj onom ko ga trazi i nece da ide po njihovom... ako ides po njihovom, mogu ti biti ko braca. A ovi Rusi te nikad nece uzeti za prijatelja jer su oni duboko vezani za Srbe i najvise podrzavaju njihove zlocine. Da imamo pametne lidere (Sto nemamo), mi bi se vise okrenuli Americi, a ne nekoj Turskoj. Albanci su to davno skontali i sada bukvalno rade sta im je k**** cejf. Ako moram birati izmedju Obame i Putina, neka bude Obama i Amerika x 100,000
PAPAGAJ. STALNO PRICA ISTU PRICU A KAD DODJE U SARAJEVO NISTA NERADI.NIJE VRIJEDAN KOMENTARA.STARI UDBAS,KAKO RECE KAD JE BIO U SP ZVORNIK DA GA JE POGODILA SMRTPOLICAJCA JER SU MU OBA DJEDA BILI POLICAJCI.
naivni srbi su uvijek se kleli u rusiju ..a oni im ama bas nikad pomogli nisu ..tako je to kad ucis guslarsu istoriju
mile oko moje ..haj objasni sta je pisac htio reci pa da se svi smijemo
u prvom svjetskom ??? je li se ti salis ?? kraljevska rusija se povukla iz rata jer se kod njih desio gradjanski rat ..nisu znali gdje im je glava ...car romanov ubijen ..na vlast dosli komunisti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam sta ce hrvatima treci entitet odnosno 12% teritorije FBiH...tj. koliko ih ima u drzavi?!...
Iz godine u godinu u Republici Srpskoj je evidentno smanjenje broja učenika u osnovnim školama.Više nego alarmatan podatak za sve nadležne institucije u RS-u jeste činjenica da je za čak 12,75 posto manje osnovaca u ovoj godini u odnosu na upisane u školskoj 2008./2009. godini.  Preciznije rečeno, tada je broj učenika bio 113.269, u narednoj školskoj godini bilo ih je 108.819, zatim 2010./2011. 105.163, u 2011./2012. godini osnovne škole pohađalo je opet manje đaka i to 101.222, a 2013./2014. taj broj se sveo na 98.828, što je oko 12,75 posto manje učenika.
Iz godine u godinu u Republici Srpskoj je evidentno smanjenje broja učenika u osnovnim školama.Više nego alarmatan podatak za sve nadležne institucije u RS-u jeste činjenica da je za čak 12,75 posto manje osnovaca u ovoj godini u odnosu na upisane u školskoj 2008./2009. godini.  Preciznije rečeno, tada je broj učenika bio 113.269, u narednoj školskoj godini bilo ih je 108.819, zatim 2010./2011. 105.163, u 2011./2012. godini osnovne škole pohađalo je opet manje đaka i to 101.222, a 2013./2014. taj broj se sveo na 98.828, što je oko 12,75 posto manje učenika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)