Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e dobri moj incko... imao si kandziju u rukama i da si na vrijeme reagovao spasio bi nas hiljadu belaja... a ti pustio stvari da se odvijaju svojim tokom i onda se kao cudis retorici i stanju u drzavi... nego ti ko komsic jedino sluzis za slikanje...
gile, to je nesto kao roditelji i djeca. djeca nece da jedu povrce i roditelj ih moze nalemati. jesce oni preko volje i prvom prilikom prestati. ili cak otici u wc i ispljunuti/povratiti. tek kad sami shvate sta je dobro i kako treba onda ce "jesti povrce". europljani tako rade i sa svojom djecom ,ljudima itd. nema potrebe za druge metode dok ne dodje iz guze u glavu.
na kraju shvate da si ih nalemao za njihovo dobro... pa sad jel bolje prije da shvate ili ih pustiti da rade sta hoce...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sogan dolma, japrak, baklava i halva. Fildžan, džezva, cigara i kahva. Ne šećeri sitno bolja ti je kocka, crk'o svak. Ko u Bosnu bocka.
...jel i ovu otpjevao u bg areni?
Pa ti se šunjaš po tim koncertima. To bih ja tebe trebao pitati. Jel otpjevao?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Inzko: Pogoršana politička situacija, sve više secesionističke retorike u BiH, poplave, klizista, saniranje stete itd? NISI TI TU DA NAM PREPRICAVAS TRENUTNO STANJE NEGO DA ANOMALIJE ODSTRANJUJES POD SVAKU CIJENU!
Organizacija svake birokratije mnogo liči na septičku jamu: najkrupniji komadi uvijek isplivaju do vrha.
Kmeeeee kme kmeeeee
Zaključio je Inzko :-)
OHR postao institucajia samo za konstatovanje, dok je "Kancelarija Petera Sorensena" udarna igla antibosanskim snagama
Koji seronja ...
NEMA OD SAVE DO MORA I OD UNE DO DRINE ZIVOTA DOK GOD SVI NE BUDU RAVNOPRAVNI NA SVAKOM CENTIMETRU. BEZ TOGA JE SVE SVIRANJE KURCU I PREDRATNO STANJE! U BOSNI NIKAD NECE BITI MIRA AKO NE BUDE RAVNOPRAVNOSTI NA CIJELOM PROSTORU I ZA SVE! UVIJEK CE BITI PREDRATNO STANJE ILI RAT!
A TO JEDINO MOZE OMOGUCITI PRAVA DRZAVA ZA COVJEKA, JEDNA I JEDINA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA.
Ukinuti genocidnu milom ili silom nema druge...
NISI OVDJE DA NAM PREPRICAVAS ONO STO ZNAMO, NEGO DA HAPSIS. NECES DA HAPSIS, ODLAZI!
NE SAMO TI INZKO, NEGO CIJELI OHR.
DOVIDJENJA DAYTON, DOBRO NAM DOSLA PONOVO REPUBLIKO BOSNO I HERCEGOVINO I TO BEZ ENTITETA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je onaj koji moze Bosnu da izvuce iz krize, ali draze je i njemu da uzima BH lovu...
Da da a ustavni sud ce to negdi razmatrat iduce godine jebes bakira i sve bosnajcke politicare,na ovu odluku se trebalo ponistit deyton to bi bio adekvatan odgovor fasistima u genocidistanu.U Bratuncu glavnu ulogu ima taran koji bi mater prodo za 20km a ne Bosnu i bosnjake ***mu zlaja zenu a on njem meholjic isti za kilu slanine se proda.
ZASTA DEBILU PRIMAS PLATU TOLIKU RJESAVAJ OVE PROBLEME KUPITE PARE I SMIJETE SE OVOJ KATASTROFI ISTI LAJCAK VISOKI PRESTAVNIK A PLATA PEDESET HILJADA MJESECNO POKUPI PARE A PROBLEMI OSTADOSE
Ne djeluje sa svojim ovlastima, ode, podnese izvještaj, vrati se i nikom ništa, genocidaši opet po svom...
Od svih Predstavnika do sad, on je najtipičniji pokazatelj pasivnosti, nesposobnosti, licemjernosti i onoga šta Evropa misli o nama...