Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat ste se svi nalozili oko ove budalastine i nekakvih zakljucaka i ponistavnaja i objavljivanja i cijele dimne zavjese...sve je ovo samo predstava, ponajvise za one u RS da misle kako su nesto jaki i da im stize “nezavsinost”. Sve su to zvake za seljake. RS nemoze nikada iz BiH i tako ce sve biti dokle god se EU boji (iz rasistickih razloga svakako) muslimanskog Bosnjakistana. I svima nam se sprema gasenje OHR-a i trajno rjesenje koje ce ukljuciti RS u BiH za narednih milion godina. Sve je ovo predstava da stvori neku ublehu Srbima da dobijaju vise nego drugi. Zapad se plasi da im otmu i Kosovo i RS u 2 godine bas tako ascare, pa im Dodik pakuje sve to u neku sarenu vrecicu koja stvara privid da RS ode negdje. Primjecujete li da Dodik nije vratio niti jednu jedinu nadleznost sa BiH na RS, uz svu silnu retoriku, a ovi skupstinski zakljuci su jos i najveci balon. U svakom slucaju i Dodik i Tihic i Inzko dobro igraju svoje zadate uloge...Srbi se primili – a vidim i dosta Bosnjaka.
Zakljucci su objavljeni. Sada ce se Incko diplomatski izvuci iz svega!
ovo mi sve lici na \"mapu puta palestine\", kuku kuku kuku bosno sta ti se pise...nista konretno i definitivno...mape puta koji luta podaleko i sto dalje oj europo kud ces dalje,gazis kak se tebi cefne bosnjo spava dok ne klekne i radi sam sta mu europa rekne... BOSNA4EVER!
U ovom trenutku svi Bosanci trebaju podrzavat Tihica.Jedinstveno i jedino tako trazit odgovore od Eu-je,visokog predstavnika,MZ-ce. Predat tuzbu protiv srbije i trazit ukidanje genocidne tvorevine. Jedan Predsjednik, jedan parlament, jedna policija,dok ovo ne bude razlog diskusiji da Bosna i Hercegovina funkcionise ko svaka druga normalna drzava nece imat solucije rjesavana problema. Treba dobro razjasniti visokom predstavniku da nije moguce kostruisat i unaprijedit drzavu kad jedna fasisticka banda lopova u genocidnoj tvorevini rs blokira,pljuje,omalozava i nepriznaje drzavne institucije Bosne i Hercegovine. DOSTA vise nismo ovce ni slijepi dobro znamo sta nam priprema Europa. A i Americi se trbamo obratit za pomoc.Jer lopov s laktasa otiso je odmah u rusiju kad mu je bila prpa! Inzko ima moju podrsku i siguran sam da je htio pomoc drzavi Bosni i Hercegovini,nazalost ambasadori francuske i Velike Britanije a i Ceska su naglo udarili pritisak na Inzka. BOSNA4EVER!
Goni se incko i ti i oni što su te poslali u Bosnu i Hercegovinu u 3PM,ti kako si krenuo mogao bi izazvati stanje u BiH sa katastrofalnim posljedicama.
INZKO GO HOME, BEFORE THAT “TURN OFF LIGHT”
jedino rijesenje u BIH je rat da rs nestane kao sao krajina sa olujom
Gospodine Incko sada je za dodika smjena dobro dosla, on trazi da se smjeni, jer je pokrao narod i drzavu BiH, smjenite ga i treba mu oduzeti imovinu koju je stakao na nezakonit nacin.
Incko,idi kuci ako nemas sta pametnije reci i uraditi.
nista novo. Incko ljigavac. beskicmenjak. nista ovo nece proci lazovi licemjerni
sloboda nije razglednica ispisana abecednim redom , sloboda je ZENA uuuuuzmi je !!!!
@SRB-INe, Pofukam ti Kolo velikosrpskih sestara!
slloooobooooddaaaaaaa za nas Srbe od slobode nema nista vaznije na svijetu. A taj dan se priblizava rapidnom brzinom!!!