Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok CIK skupi kvorum ovi lopovi će ( ili već jesu ) uzeti po 6-7 duplih pkaća po 7-8.ooo KM . . . ??? Tko je ovdje lud, a tko zbunjen ...? ? ?
A sukob interesa?..il cemo na dzentlmensku rijec ;) ha ha
Gentlmenski, k'o i Muju kad je poker krenuo ..?
Zar je ovaj još u Sarajevu? Treba besposličara poslati kući i zatvoriti OHR.
Nisu ga muslimani ni doveli kretenu, nego srpska agresija na nezavisnu Republiku BiH.
Niko ti nije kriv što si prevrtljiv. Miloševića nisu voljeli ni u sred Srbije ali je vas uspio potjerati ko ovce da koljete svoje komšije. Priznajte grešku i počnimo živjeti ko ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj k'o Cipiripi
Probaj ovopredložiti u svojoj Austriji pa će te proglasiti neuračunljivim .... Uostalom , sem pozamšne plate od 50.000 KM , koliko mjesečno zaradjuješ i koju isključivo ti trošiš za svoje potrebe, gradjani ove države nemaju apsolutno nikakve koristi od funkcije koju obnašaš. D se vratiš u Austriju, bio bi obični ćato, uostalim kao i jedan od tvojih prethodnika Wolgang Petrich, koga se više i nesjećamo. . . Još jedino djeci u vrtićima možeš pričati priče, Valentine:-)
Mr. Inzko, imate vi ovlasti i za neke rihoroznije intervencije,i ovaj narod, bar dobar dio njega bi bio jako sretan kad bi ih uradili...
*rigoroznije
Znači ovaj valentin zakonom odobrio da nas političari uzimaju lopatom
Gospodine Inzko, smijete li staviti šal BIH na sutrašnjoj utakmici?
odakle ovaj iskoči.........................
Danas se baš naradio.
Valentin Inzko - sumnjivi bogataš.
Oooo, jel opet "zabrinut" :D
jel ovaj covjek ziv
Ma ja, dosta je vise pojedinacno da se krade. Sad trebate paralelno.