Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi , ne treba nam ni vlast ni izbori ni demokratija...imamo dedagu Incka koji ne j... što mi glasamo već sam vedri i oblači.
A jesu li poslanici za ovaj period primili place i naknade?!
nisu samo face muslimanske pljuvali po srbima, nego su se face slovenske face hrvatske face makedonske ....and last but not least.... face kosovarske ovom opcem \"trendu\" jednom pridruzile. Suvisno je tebe zamoliti, da o ovom \"cudovistu\" malo razmislis... ^^
  
Evo ga, visoki predstavnik donio odluku o finansiranju protektorata. Haha i kada onda cujem kako face muslimanske pljuju po Srbima jer su u Jugoslavniji kao odlucivali za druge, buahahahaha, jadnici! Sada je naravno puno bolje, nema vise Srba da zezaju, sad je Inzko tu! Haha, borili se za nezavisnu BiH da bude zavisna od svega i svacega, haha.
Eto zabi Incko zadnji ekser u lijes zvani multietnička koalicija. Nema više traženja rupa
\"Ja\" - Pa zar mu nije gospodja Clinton nedavno trazila da koristi bonske ovlasti...Mozda vi znate o tome nesto vise...
Da ga ne kontroliraju maloumnici iz Evropske unije i da se ne mora dogovarati sa nekim zemljama koje zaboli za BIH ovaj bi covjek davno iskoristio Bonske ovlasti. Jedini Visoki predstavnik koji se kako tako trudi da djeluje. Svaka mu cast.
Čovjek je pametan.(odnosno PIC) S jedne strane neće da nagazi Lagumdžiju, a sa druge strane mu je rekao da više nemože računati na OHR i MZ i SAD i EU. Sad se šef može požaliti samo upravi Vodovoda u Sarajevu (ni Tihi mu više nemože pomoći)
@@Sylar ili maximalno centralizirati pa ce se vlada osnovati pocetkom novembra a ne u martu ;) Ako nista lakse je
Gospodine Visoki, zar nije krajnje vrijeme da pocnete s donosenjem odluka o STALNOM odstranjenju iz politike onih koji su odgovorni za stanje...Nije valjda da cekate da nam se pocne dogadjati Tunis, Egipat, Jemen...
Rusija je ovde u pravu...političari ne rade svoj posao a narod ne snosi nikakve posledice. Tako nikada nece da se dozovu pameti ni narod niti političari. Da je narod ostao bez plata pola godine koliko ce njima trebati da se dogovore ne bi vise nikad glasali za ove koji onemogucavaju formiranje vlade. Ovako niko nista ne radi a plate stizu na vreme a narod glasa za iste i napretka nema ni na vidiku. Treba pustiti narod da gladuje u pravom smislu te reči pa se mozda dozovu pameti i narod i ovi lopovi na vlasti.
ja mogu kroz noge protur\'o
TOLERE.NTNI TEHE.RAN Ured Centra za kulturu dijaloga u Sarajevu demoliran je 24.01. oko 17.30 sati od strane počinitelja koji \"su željeli\" ostati anonimni, a o svemu je informirana i sarajevska policija. Direktorica Centra Sanja Vlaisavljević nije željela špekulirati o motivima napada, ali, kako nam je kazala, postoji dovoljno razloga koji pokazuju da se radi o nastavku pritisaka na njen javni angažman, prije svega u „Dnevnom avazu“ i „Glasu srpske“, Vlaisavljević kaže da prijetnje, uvrede, ponižavanje i omalovažavanje, koje je imala na javnim debatama, daju odriješene ruke bilo kome da može posegnuti za jednim ovakvim djelom, kao što je napad na kancelariju i ugrožavanje lične bezbijednosti. Onda dodaje da joj je član kabineta gradonačelnika Sarajeva Alije Behmena u javnoj emisiji izrekao gotovo otvorenu prijetnju; „pametnom je i išaret dosta!“.
A odnosi se na Sarajevo