Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne serii..................
Ma sta ti pricas seronja jedan ovdje si u BiH samo kao ltka nisi nista poduzeo a uzimas velike pare
Netreba mi ovaj majmun govoriti sta vec znam. Ovdje jedino i jeste spas poljoprivreda jer barem nam je to bog dao u ovoj problematicnoj Bosni i Hercegovini. Imamo zemlju koji hvala bogu mozemo iskoristiti i olaksati sami sebi jer hrana nece nikad propasti.
cuj o poljoprivredi prica,a drzava kao rostilj gori. ha-ya,garant treba i salate,a i krompir je dobar kad ga tele nagnjeci.
kako kad narod nece motike ? svi smo najednom dobili nagon da sjedimo u kancelarijama, budemo fakultetski obrazovani ( dif, politologija, travnik, vitez ) , i da idemo u grad !
jebiga takav ti je zapad, sve mislimo mozemo izigravati Njemacku a drzava je dominantno poljoprivredna
bolje nemati hljeba i kukati nego raskrciti plodnu njivu zaraslu sibljem ( za koju bi neki svajcarac ili nijemac seljak ubio da je ima ) !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izniko ajd ti amerima reci da bih lezi na ogromnim zalihama nafte i plina pa da oni nas fini okupiraju...
Valentine, jesi li ti vidio ukrštene bandere iznad OHR-a?
Svakako se moze poredit s nasim politicarima jer ne radi nista kao ni oni, a njih uvijek kritikuje. Vrijeme je da svi narodi koji zive u Bosni odlucuju o njoj i grade je zajedno a ne ovi.
...boljitkov ćoek.
Ne znam što obilaziš te farme i zašto pričaš o bilo čemu... Šuti bolan ko i dosad i deri platu ko i dosad...