Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih samo da napomenem da me je strah da onaj kratkoruki Gusinjanin je glavni kandidat ovom fintarošu. Kontam ipak bolje za ovoga. Zna jezike ;)))
Gospodine Harise, halal Vam bio moj glas danas! Jedini vi nas mozete spasiti od ovih ada kosovaca i ubacenih elemenata, milosevicevih i miskovicevih jarana!
Zijo, hajde malo sjasi. Idi bolan pa se lizi s fahrom i bakirom, a pusti se vise Harisa. Kada ova dvojica (s tobom zajedno) budu uradila za ovu zemlju kao sto je haris onda se javi. Zato cu opet dati glas harisu, najsposobnijem bh. politicaru!
CD-centralno pitanje,za koga ce te glasati....REZULTATI... SDA-6000 SDP-300 STRANKA ZA BIH 11500 SBB-100 I tako dalje..... NO COMENT
Hare predsjedniče! Hare gospodine! Hare junačino! Hare bosančino! Ti si naš predsjednik i ponovo te biramo!
Allahu dragi pomozi narodu i Bosni, odredi Harisa za predsjednika države amin jarabi!!!
još jedan harisovac, bićeš ponovo na tronu hare kralju naš, pozdravljam sve harisovce, crvenoj bagri crknite
Harise tebe ponovo biramo za predsjednika!
HARISE SVI SMO UZ TEBE HARISE SUTRA SLAVIMO POBJEDU!!!!
@Zijo hajd ne seri Zijo, Hare je dobar covjek. Nama je valjao jer nam je ucvrstio Srpsku u zadnje 4 godine. Ne znam sto ste protiv njega vi u Federaciji kad je cijela Srpska uz njega, a vjerujem i herce-Bosnja. Go, Hare, go!!!
Zapamtite, koliko god nam bio simpatican Komsic u predsjednistvu od vitalnog nacionalnog interesa za Bosnjake da prevaranta Silajdzica posalju na smetljiste istorije zajedno za njegovom smijesnom strankom. Zato glasajmo za Bakira, posaljimo u penziju covjeka koji je ucvrstio RS, legalizovao policiju RS, sa svojom strankom ekonomski unistio federaciju, prodao zeljezaru za 1 KM. Buduce generacije ce znati cijeniti nas izbor
Ostalo vam je jos nesto vise od 24h na vlasti a onda idete u zaborav i na sudove. Hare 100%, Heco, Jata, Safa i ostali hostapleri.
MOJ IZBOR JE 100% Bosna i Hercegovina.Naraode Bosanski pamet u glavu
HARIS JE JEDAN OD NAJVECIH POLITICARA SVIH VREMENA U BOSNI I HERCEGOVINI, IMA MOJ GLAS! PATRIOTA I INTELEKTUALAC! JEDINI ON SA ZELJKOM KOMSICEM JE TAJ KOJI JE ZA SUVERENU DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU! ODBRANIO JE NA SVAKI MOGUC NACIN DRZAVU, DRZAVNU IMOVINU, EJUPA GANICA ITD! HARIS JE TAJ KOJI GOVORI O USTAVNIM REFORMAMA, DEMOKRACIJI I EKONOMIJI, JEDAN OD RIJETKIH KOJI ZASLUZUJE DA BUDE PREDSJEDNIK! GLASAJTE ZA HARISA SILAJDZICA I SBIH! I SDP! BUDUCNOST DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE JE U PITANJU!
haris je pravi bosanski politicar,bosna mu je uvijek prije svega,zivio on nama,on prica o stvarima koje drugi i nevide.ponasa se kao pravi drzavni predstavnik.samo da je nama ovakvih jos