Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ste to procitali? imsirevica, dukovskog, srbljanovicku...ne mogu da vjerujem!
GO HOME srbijancicu(za djuru)
Dukovski nije los. Ostali su grozni Djuro. Almir je bolji od Dukovskog. To ti je istorija moderne ex yu drame u ovom trenutku. Mozes oovo stampat i za skolu.
EEEEEE ja sam bogami BOSANAC i ponosim se time!
Almire samo tako nastavi. Za ostalo mogu reci srpska posla kao i obicno. Hej Srbi, nesto se oduzio zivot novom premijeru???
komentar
komentar
komentar
pa dajte ljudi, ne mora djuro biti u pravu, al dramaticari koje je on nabrojo objektivno su bolji od almira. nije reko da je matanic ili dragojevic bolje od danisa. ne mozes danisom branit almira. mozes onda jebiga rec i da je svaki igrac nekog treceligaskog tima iz sela kod cakovca bolji od salihamidzica jer je hrvatska bila treca na svijetu.
Djuro, jedi govna bre.
Ovaj djuro me pravo nasmija. Vazda oni (nasi susjedi) nama pricaju kako smo mi za njih segrti, provincijalci, itd. Ali uvijek svojataju nase pisce kad osvoje nesto (Oskar, Nobel, itd.) kao svoje(!). Sto li to djuro;)
biljana srbljanovic tena stivicic ivan vidic dean dukovski ljudi iz najblizeg susjedstva za koje je almir mali smotani dramski segrt almir - avlijska zvijezda
jebemti, jebemti, jebemti,...
Svaka cast za intervju. Inace bi bilo puno bolje za sve nas kada bi imali vise prilike slusati i citati pisce nego politicare, kojekakve tv zvjezdice i njima slicne.
samo rijeci hvale za almira on je pravo osvjezenje u nasoj pozorisnoj zabokrecini