Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je nevin, ici ce u Hrvatsku da dokaze da je nevin. BiH nema sa ovim nista. Manojlo ratovao za veliku SrbijuNA TERITORIJU DRUGE DRZAVE HRVATSKE, Hrvatska ga sa pravom trazi da polozi racune u Hrvatskoj. Ja sam zato da se Manojlo hapsi i da se kao pseto isporuci Hrvatima.
Manojlo je drzavljanin Bosne i Hercegovine, i ako je kriv, sudice mu SAMO drzava Bosna i Hercegovina. ;))) Mi ne izrucujemo nase drzavljane ;)) ------------------------------------------- Da, ali Manojlo je zlocine radio i u Hrvatskoj, zato ne stoji to kao za Orica i Srbiju. Manojlo je pravio sranja po stranoj drzavi i strana drzava ima da ga sudi. Oric nije pravio sranja po Srbiji, prema tome Srbija nema pravo da ga sudi. Hajmo isporuciti lagano Manojla u Zagreb.
Zločincu je mjesto u zatvoru..Lepoglava, Hag ili Zenica
Čovjek je optužen, zajedno sa generalima Kelečevićem i Talićem, sa još dva oficira, da je 17.09.1995. ispalio 2 rakete iz Gradiške na neko selo u Hrvatskoj, iako se zna, i svi znaju, da je general Milovanović tada bio u borbama oko Mrkonjić Grada i Ključa sa tuđmanovim bojovnicima.. pa sada lijepo braćo muslimani podignite optužnicu za agresiju hrvatske na BiH, jer se zna da je njihova regularna voska, splitski korpus u prvom redu, bila na tom području , i izvršila strašne zločine nad civilnim stanovništvom.. sve se lako može provjeriti ali se ništa ne preduzima jer je to zločin nad Srbima, i onda hoćete da osjećamo BiH kao svoju državu.. ne ide to tako..!
Jesi svoje napisao, a sad odgovori. sa čijeg teritorija su granatirani: Slavonski Brod, Sisak, Karlovac, itd. Mora da je bilo iz Italije ili Mađarske, i ne vadi se da je to bilo prije 15.01.1992. Temeljem međunarodnog zakona, BiH je granatiranjem sa njenog teritora izvršila agresiju na Republiku Hrvatsku. Vidiš , Srbija je bila pametna pa sa svog teritorija nije ispalila ni metak na hrvatski teritorij. Hrvatsku ne zanima jeli to bilo iz RS, jer je ista sastavni dio BiH.
a on je rukovodio borbama oko mrkonjića, slabo je izgleda rukovodio, pušiona totalna, njega bi u principu trebali tužiti srbi mrkonjića što ih nije zaštitio, dosta zezanja, sad ozbiljno, svako odvjetništvo može podići kaznenu prijavu, ali ono je samo strana u postupku, na kraju odlučuje sud, da li je netko kriv ili da li uopće ima elemenata za pokretanje kaznenog postupka, sjećamo se purde, uhićen, oslobođen, ganića i sl., a što se tiče samog manojla, ma i svih generala u prošlom ratu, sve ih možete bjanko pozatvarati, daleko su svi oni bili od viteškog ratovanja, jer kad je nekoj vojsci strateški cilj civil, a toga je sve više u svim ratovima kji se danas vode, nema tu čojstva....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zbogom Manojlo...pozdravi kapetana Dragana
Jao,koje driblanje...ispada svi protiv svih,neko tako želi...za Manojla,čisto sumnjam,da si je dozvolio,da je stavio potpis na nešto...mada je bio na onoj strani nišana,iznosio je dobar dio informacija oko borbi za Bihać,bilo je u Jedinici...u TV kamere je kazao,što drugi nisu ili nebi,da su jedni Srbi prodavali oružje 5.Korpusu,da bi se branili od drugih Srba...
manojlu mogu da popuse.....a pod hitno treba raspisati potjernicu za hrvatskim generalima koji su pocinili zlocine u sjekovcu,kupresu,glamocu,sipovu,mrkonjicu ...imamo mali milion dokaza i zasto se ne pokrece optuznica...ustasama treba reci da su ustase....
Manojlo je drzavljanin Bosne i Hercegovine, i ako je kriv, sudice mu SAMO drzava Bosna i Hercegovina. ;))) Mi ne izrucujemo nase drzavljane ;))
lupate gluposti...prvo rs ima svoje tuzilastvo koje moze podici optuznicu...uostalom vec je podiglo nekoliko optuznica i sudjenja su u toku.....drugo manojlu uopste nije problem da ode u hrvatsku,general se uostalom prije operacije kad je cuo glasine i javio u tuzilastvo i pitao jel se treba negdje javiti ali su mu ovi rekli da neznaju nista o tome.......ovdje je nesto drugo u pitanju,ocigledna necija prvokacija...ali mi srbi cemo naplatiti tu prvokaciju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)