Čovjek je optužen, zajedno sa generalima Kelečevićem i Talićem, sa još dva oficira, da je 17.09.1995. ispalio 2 rakete iz Gradiške na neko selo u Hrvatskoj, iako se zna, i svi znaju, da je general Milovanović tada bio u borbama oko Mrkonjić Grada i Ključa sa tuđmanovim bojovnicima.. pa sada lijepo braćo muslimani podignite optužnicu za agresiju hrvatske na BiH, jer se zna da je njihova regularna voska, splitski korpus u prvom redu, bila na tom području , i izvršila strašne zločine nad civilnim stanovništvom.. sve se lako može provjeriti ali se ništa ne preduzima jer je to zločin nad Srbima, i onda hoćete da osjećamo BiH kao svoju državu.. ne ide to tako..!
Jesi svoje napisao, a sad odgovori. sa čijeg teritorija su granatirani: Slavonski Brod, Sisak, Karlovac, itd. Mora da je bilo iz Italije ili Mađarske, i ne vadi se da je to bilo prije 15.01.1992. Temeljem međunarodnog zakona, BiH je granatiranjem sa njenog teritora izvršila agresiju na Republiku Hrvatsku. Vidiš , Srbija je bila pametna pa sa svog teritorija nije ispalila ni metak na hrvatski teritorij. Hrvatsku ne zanima jeli to bilo iz RS, jer je ista sastavni dio BiH.
a on je rukovodio borbama oko mrkonjića, slabo je izgleda rukovodio, pušiona totalna, njega bi u principu trebali tužiti srbi mrkonjića što ih nije zaštitio, dosta zezanja, sad ozbiljno, svako odvjetništvo može podići kaznenu prijavu, ali ono je samo strana u postupku, na kraju odlučuje sud, da li je netko kriv ili da li uopće ima elemenata za pokretanje kaznenog postupka, sjećamo se purde, uhićen, oslobođen, ganića i sl., a što se tiče samog manojla, ma i svih generala u prošlom ratu, sve ih možete bjanko pozatvarati, daleko su svi oni bili od viteškog ratovanja, jer kad je nekoj vojsci strateški cilj civil, a toga je sve više u svim ratovima kji se danas vode, nema tu čojstva....
Prikaži sve komentare (27)