Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Humanisti?
Prije dvije godine ili mozda tri, Zdravko je napravio dodjelu u Salonu namjestaja na Stupu, a dobitnik je bio vlasnik te trgovine namjestajem. To je ziva istina. Ja mislim da je ovo najocitiji primjer kako jedna seoska varalica moze zloupotrebljavati i trgovati "na sitno" imenima poput Ivena Supeka. Sram te bilo Surlan. Ti si za kaznenog progona.
Kakav generalni sekretar, takva i nagrada. Sranje!
Zar ovaj nasilnik nad vlastitim sekretaricama, Zdravko Surlan nije u zatvoru? Prosle godine je ovu smijuriju dobio Senaid Memic, nacelnik SDA s Ilidze. Ove godine je u igri bio direktor Pokopa, no nije htio dati 5.000 KM pa je plaketa otisla "nagodnijim" laureatima. Oplakah od smijeha :))))))))))))))))))) Prazna dvorana svjedoci o velikom uticaju ove plakete. Ivica Saric nije dosao, jer je rekao da ne zeli plaketu... Plac :))))))))))))))) Vidi Franje Topicu sto se uzvrtio. Razmislja kako da se diskretno docepa izlaza :)))))))))
bio sam ovdje na dodjeli i mogu reći da je neko prdnuo ko konj
zar ne bi bilo sasvum razumno pitati ove ljude da budu predstavnici naroda...ukoliko bi pristali
Slavica mog k.rca glavica.
šta je reć da si ti ostavila komentar. lijep pozdrav tebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A dje je Fahri nagrada? :(