Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HALO STA JE SA CITY LONGUE TESLOM ORTOM TESSORO KOD RAKE CENTRALOM COVJEK NA COVJEKU
Ova dva komentara iznad, odnosno odnos lajkova, su tipican primjer koliko je nas narod povrsan i glup. Znaci na snimku u clanku se vidi da je policija upravo te kafice kaznila.
Da se nadoveezem da su ova dva komentara odnosno odnosi pluseva i minusa cist primjer koliko je u sarajevu pravih sarajlija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dudlaci crijeva su najgori, iz ruke u ruku, slina, udah, izdah, epidemioloski i higijenski neprihvatljivo i niko nista!!! Malta i C.Vila rasadnici!
Argelini, Mahala, parlament.. Krcato, pogotovu navece, i niko im nista ne moze....
mogo je klix napisat imena lokala kao i vlasnike da raja zna dje ne ici i koga kriviti za stanje
Mi smo onda još i primjereni ako je samo 6 kafića
jes to je 11 objekata u koji smije ulazit inspekcija i racija a ovi sto ih drze dileri i tatini sinovi njih niko ne diera mogu da drmajundo zore
A kad treba koga spasit nema ih postanu nevidljivi a kad treba kaznu napisat ukazu se ko djevica marija
A koji su to lokali Sto ne objavite
Ne prenose zarazu ugostiteljski objekti, nego posjetioci i osoblje. Treba kazniti svakog pojedinca koji ne poštuje mjere.
Neka su jos te narkomane treba zatvoriti sto drze lokale bilo bih ljepse i da se dejeci zabrani sve moguce😂
Tako je sjebite i ove sto su nekako prezivjeli...
U Sarajevu se jedino dogadjaju inspekcije, SIPAe, hapsenja, istrage, protesti, promjene. Kad izadjes iz Sarajeva ko da si 1996.
Stojinic, trbovic i hadzibajra na apratima haha
Samo deri misko.
A zasto inspekcija ne ode do Neuma ili Medjugorja??
Ma nikakve novčne kazne Zatvaranje objekta mjesec dana ...drugi put dva mejseca...i sve dok traje pandemij da na akcije ide specijaalna jedinica MUP-a....
STO TO RADITE KAFANICA LAGANICA I POLAKO UMIRETE BRISEL BRISEL
kažnjeni sa po 1.800KM???!!! Pa to oni zarade za svaki sat nepoštivanja mjera, neizdavanja računa... Kafiće koji se ne pridržavaju njera i ne izdaju fiskalne račune treba zatvoriti na mjesec dana, pa da vidimo hoće li se opametiti!
sve stojniceve kafane 😂
babin sin ima veze iako iznad 23 sati buba bas u okolini da mu niko nista nece....