Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se uvijek gleda samo jedna strana medalje, a jos nigdje nisam vidio da su mediji okrenuli i pogledali drugu. Nigdje se ne pise kako smo zapravo izgubili tu Sutorinu! Nije tajna da su Avdo Humo i Đuro Pucar predstaljajuci BiH u zamjenu za Sutorinu prihvatili teritoriju istocno od rijeke Sutjeske gdje spada Maglic i dio Perucice. Tako da prema tome, ako zelimo nazad Sutorinu, moramo vratiti dio koji smo dobili za nju...
Pa super. Vratićemo šumu, neka se prilože dokumenta.
Sad kad vidjeh ovu kartu sjeti se da sam se na ekskurziji 1984. godine kupao u ovom zalijevu. Kao da sam znao da je to naše !
Dajte Kebu. On bar ima dokaze.
svako onaj ko je protiv toga da ovaj kurtećajić ubije koju dnevnicu na međunarodnom sudu je najobičniji zločinac (i ratni i neratni) ... :-(
Ako isposluju da ne važe AVNOJ-evske granice i dobijemo Sutorinu, onda ćemo izgubiti Neum. Đuro Pucar je dao crnogorcima Herceg Novi, a zauzvrat Bosni dao izlaz na more u Neumu.
ma ja
Dobili smo neki dio oko Maglića, ali je u svakom slučaju mnogo veća vrijednost Sutorine.
kol'ko ja vidim ovdje ima istočna i zapadna sutorina :-) ; oćemol tržit odmah sve ili ...