Obilježavanje stradanja Srba
0
Incidenti u Bratuncu i Srebrenici
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastava BIH nije uopce vasa, nego EU zastava. Kad se priznaje treci etnitet, nasa Herceg Bosna, ponosna Hrvatska zemlja.
Vi ste osudili napad na srpsko sijeno ali ste bili radosni što se to desilo. Vi ste dokazani pretvarači što se vidi na ovim postovima. Tako ste i 1992. glumili da volite SFRJ a glasali ste za nezavisnost nakaradne tvorevine. Nema oprosta za taj čin. Ni jedan Srbin nikad neće vjerovati ni jednu jedinu riječ koja izađe iz usta Mošnjaka.
UPRAVO SAM SE DOBRO POSRO I OBRISO GUZICU KURANOM
Hajde srbi, jos se nitko nije nasao da osudi ovaj cin, a kao nesto vas cude komentari. Za je**no sijeno, juce je 90% Bosnjaka osudili to. E sada vidi, kakvi ste vi. Vi ste jedna zlo**nacka stoKa koja jedino silu razumije. S vama ne moze covjek finim, jer vi taj jezik ne razumijete. Treba vam je*** majku na svaki korak.
Nisu tebe komentari ponukali da kazes to sto si rekao, to lezi u tebi...ko ima imalo dobra u sebi to NIKADA ne bi izgovorio, napisao!
Hellooooooooo, radi li iko ovdje svoj posaooo?!?! Niste dozvolili da dodje na dnevni red i raspravu o izglasavanju rezolucije o ne priznavanju genocida, kaznjavanju govora mrznje, a to samo govori da ste v, Srbi, svi jednaki kao i oni sto su pocinili GENOCID! DA, njegovim ne priznavanjem potvrdjujete da ste isti! SRAMOTA! Da li vi uopste znate sta je ta rijec?! Ne, to je za vas misaona imenica! Bosanci i Hercegovci, svi Vi koji ste zrtve ( bilo daste izgubili nekoga ili ste prezivjeli strahote rata, torture, progone, silovanja...) Miloseviceve ideologije NEMOJTE se spustati na nivo njihove retorike...nismo MI kao oni, niti cemo ikada biti! Ali NISMO ni oni koji ce dozvoliti da se ponovi \'92.-\'95., da se ponovi Sarajevo, Srebrenica, Tuzla...ZABORAVITI NIKADA NECEMO!
ko drugi, nego srbi... nacionalisti, nije ni cudo sto ih svjet mrzi...
Lijepo je čitati ove komentare. Skinula se maska mošnjačke multikulti propagande. BiH ide u raspad. Neprijatelji ne mogu živiti zajedno. Svijet to zna. FREE SRPSKA
Balusnice, kada vidim ove vase komentare dodje mi da vam da porucim : NOZ, ZICA, SREBRENICA !
Srbin stvarno nije nacija nego Dijagnoza .. Gora od Šizofrenije ....
NEMA DRUGE VEC ISTRIJEBITI GAMAD.ITO BEOGRADSKOG PASALUKA DA IM NI DRINA NEBUDE BLIZU DA SE MOGU SETKATI TAMO VAMO.JADNALI VAM MAJKA AKO SE PONOVO ZAPUCA.SREBRENICA SE MORA ODUZITI.VI STE SVJESNI TOGA(SRBI)PA ZATO I PROVOCIRATE. SELJADIJA NE OTESANA.
Ima li ovdje kakvih moderatora????? Ovo je sramota!!!
OVO JE REIS CERIC TARABIO DJEVOJCICE OD 8 GODINA
Majku li im cetnicku! Pa ovo je na sramotu svakog postenog Srbina i covjeka! Plasite li se vi Boga imalo????
HAHAHAHA Nakon sto su popili pedalu s Skosova, pa ne smiju da pr\'nu, a kamoli da promole glavu, jer ih Sipci ka*aju cim ih vide, skupili se \"junaci\" pa provociraju onih 5 nesretnih povratnika.... Eeee.... Junaci.... P ostavite se tih par jadnika, nana i deda sto se vratise tamo, nego aj\' na Kosovo ravno... :))) Hocete, al\' u ku*rcu... ne smijete primirisat tamo!!!