Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ne serte vise
opet cetnik imali smo u presednistvu cetnike ratne zlocince eto sad i u ministrastvu
komentar
veselo, veselo, veselo .. i vama i nama i ministru i zamjenicima mu .. imal ovoj lakrdiji kraja ljudi.. šta ženska reče, nekakve "uloge" spominje, (možebit misli da se snima film) "vjeruje da će se zajednički truditi," al ko nije baš najsigurnija,..... baš EU, da se prišunjamo iz okoliša, prostornog mislim pa u Partnerstvo za mir, zna li jadna šta priča ..il će ko i dosad svi biti samo na dobroj plati i dnevnicama, a iz Zgb da stižu naputci za opstojnost... ..žali bože za Enesa s kim mu valja deverati..
Jebem li ti sve sve zivo i mrtvo seljacino ona smrdljiva.
ma jok ja mislim da bi pih armada trebala da uvede cin marsala ko birvaktile u sfrj i na to mijesto dovede niko drugi nego jedini pravi djeneral kojeg cijene u svijetu Mladic Ratko , kakvi pravnici,tehnicari i ministrice okolisa ( u prevodu sumar) nama treba djeneral ..
Ako smetate jedan drugom ti murate mrs u saudijsku arabiju a ti simo u srbiju, a nas sto nas boli kurac oje je ko nacije i vjere pustite da zivimo u miru i blagostanju
Simo, ako si Srbin nemoj ovo sto si malo prije napisao nikada vise da ponovis... Kako te nije stid spustati se na nivo poturica i psovati... Srbima ne prilikuje da psuju jer Srbi imaju svoj tradiciju i kulturu kojha je jedna od najstarijih u svijetu... Zato nemoj da nas sramotis, a ove poturice pusti neka oni laju... To njima prilikuje... UREDU???
Murate jebo ti Homeini majku u šupak na mezaru!
eto nam brastva i jedinstva..
SRBI ROD I POROD VAM JEBEMM
SELLAM BOSNA.
Cestitek Enesu, covjek je zavrsio skole puno prije rata. Nemoj da dajete komentara ako ne poznajete ljude. Malo se rapitajte pa ce te vidjeti koliko ko ima veze sa vojskom.
:(
e al' on je srbin