Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBI PROTESTANTE, pOLICIJO POKAZI SE... POKAZI KAKVA JE OVO DRZAVA POMLATI CIM PREDJE LINIJU
SAMO IZUDARAJTE TU STOKU. STA OCE ONI, DA LEZE I DA DOBIJAJU MJESECNO 1000 KM. MARS BANDO, POLICIJO STA CEKAS, PENDREKE U RUKE I MALATITE TU ZIVINU.
dobra koka na slici 4.
Ma ovo je meni ba sve šuhveli, imam osjecaj da je to sve ponovno uspjesno manipulisanje \"masom\" od strane zlatka i njegovih poltrona Bakira Hadziomerovica i ovih \"vodja\" i \"organizatora\" protesta, a sve u cilju prikupljanja \"materijala\" za izbore...ko je imalo pametan i zna razmisljati, moze skontati cemu sve ovo, i zasto bas u ovo vrijeme....jer su ZA GODINU DANA IZBORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMA OVI LJUDI SU PREVARANTI,VIDITE LI DA BAKUTA NA ČETVRTOJ SLICI IMA GUCCI TORBU BREEEE
Mislim da je sramota sto borce \"provocitaju\" sa ovim zicama .Oni to nisu zasluzili.Oni samo traze ono stio im pripada.
@dijaspora ma nema nista u domovini more nam ne treba imamo lavor i posolimo ovu paljansku vodu i kiselimo noge vijesti iz zemlje zemlja je puna glista tolko
Armija BiH Pozdrav domovini...
de nam kazite sta se zbiva u SA,..jel se krenilo \"na ograde ili nije\"... mi iz dijaposre to budno pratimo,..kako smo i ratna zbivnja pratili... imali sta novog.... BiH for ever!
moja vojska draga, samo tako, jos se malo angazujte tanak sam s parama zadnjih dana :))))
ovaj patković je u 60 min do juče bio terorista mudžahedin a danas borac za pravdu
hahaha,oj budaletine
Zipa ribe na 4. slici !
Zipa ribe na 4. slici
nažalost, ali borački glasovi su uvijek kupljeni i oni biraju ovaj šljam na vlasti, dobrim dijelom. Dok oni imaju (borci) onda šute, a iostalima kako bude. Kada njima se zavrne pipa, onda se dignu. pitaju li se kako je nezaposlenima i penzionerima. Rat je prošao, treba ići, zasukati i raditi i ne birati ovu bandu. Ali jok, borcima neka sada šta daju, opet će iste birati.