Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzlu, srebrenicu, potom odlazi u međugorje i tomislav, gdje će prenoćiti, da bi potom sutradan posjetio bijeljinu i banjaluku, gdje će se obratiti prisutnim građanima i zahvaliti na gostoprimstvu.
sta je donio
reufe druže pogrijesio si, ja sam šivan iz turske:)
...mrš u pm...
ti otuda pišeš
Wellcome brother!
www.english-lessons.com
@jstat thanks for the tip and blow me ..... You see i have improved my english!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kao da izgled predstavlja sustinu ljudsku! Mladic je pobio preko 10 000 ljudi u istoj Srebrenici a nije bas izgledao kao sto ovoga opisujete!
Kad vidim ove komentare, shvatim kako smo mi samo napačen narod...
Kakve su ovo spodobe? Fuj, gdje ja živim.
ti imas spodobu u sebi koja ti predocava da je ovaj covjek spodoba, a ako ti se ne svidja gdje zivis... eno Kanada prima takvih koliko hoces! rjesi problem odmah!
e moj jadniče, ovaj covjek predvodi ljude u namazu, na mjestu gdje jedan namaz vrijedi kao 100.000 namaza na nekom drugom dijelui planete...ali ne razumijes ti to niti zelis sto je jos zalosnije...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto Lucifera i u RS :-) Salim se, ali stvarno je ko demon. Stoji u mraku, na stepenicama, kao avet.
Mozda malo zbog odjece :-) Meni vise lici na neko prividjenje. Obicno u filmovima tako prikazuju djavola ili demona kad se nekome "ukazuje". Onako u polutami. Mracna figura.
Oh škola_kalbasi, popušim ti strasno♡♡♡♡♡♡♡♡♡
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Terorist.
Radikalni islamist.
Radikalni islamist 2.0?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)