Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta je tu novo? svake godine ista prica...
aa ispravno je i opština i općina, informisi se prvo prije neg sto hoces da ispanes pametan........:P
to vam je dao novi nacelnik jer ga nije briga za narod
Svaka ti čast. Odavno bolji komentar nisam pročitala. Sve je tako.
Sad će karte biti cenera, da revizori mogu renovirati svoje ćumeze..
Izvinite ŠOŠONI, ali da smo na čisto.. Sarajevo je naš grad, nismo mi došli kod vas nego vi kod nas.. Bolje vam je da se poklopite i šutite.. Što se tiče rata, nemojte lagati da ste branili Sarajevo.. možda je bilo 5% Sandžaklija koje su ratovale, jer nisu uspjele pobjeći u Njemačku, Austriju i sl.. i sad dolaze ko Žohari sa Mercedesima, prave kuće na 6 spratova, a ne jedu da bi se mogli kurčiti.. Živite ko miševi u jednom prostoru po 560 ljudi.. Vi ste bili i bićete neotesani i nezgrapni narod, koji je na žalost stigao i do Sarajeva.. NAŠEG SARAJEVA!
Od sada pa na dalje i u buduce, svaki put kada dodjem u sa sjescu na sred sebilja, hraniti golubove i platiti nekog lokalnod pitara da me rashladjuje lepezom a drugog da mi drzi tacnu sa sokom na slamkui lubenicom looooooooooooooool hocu sveg mi :D
PA PC I SA KLJIKSA IZBRISALI ČLANAK O ŠTRAJKU PROFESORA U KS JER IM SDA BLOKIRA PLATE
Prema podacima iz CIA fact book iz 2000. godine, BiH ima 4.025.000 stanovnika a etnički sastav je bio sljedeći - 48% Bošnjaci, 37.1% Srbi, 14.3% Hrvati i 0.6% ostali.
vela havle
jesul sve krave evakuisane.... mamu Vam seljačku... više krava po hrasnici, ilidži, otesu nego u istočnoj Bosni.... mrš
Od BiH treba napraviti jedno veliko jezero i sve pogušiti, tako da Republika Srbija ima otvor na more i izlaz na Neumu, a Republika Hrvatska da ima veliko jezero na kojima će imati hidroelektrane, i koristiti poplavljenu BiH za kupanje Srpskih i Hrvatskih gradjana, iskopati ćemo veliku rupu gdje ćemo mi Srbi i Hrvati ubaciti bagerima Sarajevo, Zenicu, Tuzlu u tu rupu i prekriti sve vodom preko ćega će prelaziti Srpski tankeri i Hrvatske brane.
da je države ko što nije, ući bagerima u sva ta NASELJA, poravnati ih i svakom mazlumu koji je mimo zakona, znaći kriminalom, usro vodozaštitnu zonu naplatiti recimo 200 000 maraka ili kroz lovu ili kroz teški zatvorski rad sva pogan koja je tamo je ostavila svoje dunume i dunume oranica, livada, šuma jer ne žele RADITI a genetski su stvoreni isključivo za teški fizički rad nemam saosječanja, sarajevo ima kapacitet za 300 000 građana, a ovo sada je logor od 600 000 seljačina, svaki segment grada i društva i civililizacije su papci i seljaci derogirali i život normalnom biću u sarajevu je 24/7 morbidna patnja
ZA SVE JE KRIVA NE LEGALNA GRADNJA OBJEKATA... kao npr.OVIH KUĆA KOJE SU NIKLE NA VODOZAŠTITNOJ ZONI... I ŠTA SADA TREBA???
a vi sa klixa ste najveci primitivci jer dopustate ovakve komentare od tzv. "sarajlija", i vi ste medju krivcima sto nam je ovakva svijest ljudi u drzavi
sve ja to postujem, na vodozastitnim zonama se ne bi trebale graditi kuce, ali dodjite vi malo u sake sandzaklijama i istocnobosnjacima pa ce vas odnijeti poplava izdajnici jedni!!! odakle vama vodi porijeklo??? iz Kine??? Tajvana??? Vise ste osuli paljbu po sandzaklijama i nama istocnjacima nego po nelegalno sagradjenim objektima, o drage moje "junacine sa asfalta i kaldrme". Pa vi ste odrasli na istoj onoj kaldrmi koja je pokaldrmljena granitom koji je eksploatisan u ISTOCNOJ BOSNI!!!!
Pa stvarno ne znam kako nema na ovom klix-u nikakve cenzure da ove papke @antisandzak i slične, ne ukine, nego puštaju da s.e.r.u na ratne heroje, predsjednike itd. Pa valjda ima ta IP adresa da SIPA malo pokuca na vrata njihovim tatama (pošto ovakve blj.uvotine vjerovatnoi pišu neke zagoretine koje zive kod tate) pa da tatici dođe krivična prijava fino, pa da svog de.bilnog sina pošalje malo na rehabilitaciju negdje u dobar sanatorijum na elektrošokove, DOKLE ĆE SVAKA SLINA VRIJEĐATI NAŠE GENERALE I KAKITI O ALIJI, STVARNO TREBA JAVNO OBJAVITI OVE HUŠKAČE ŠTO IM NEKI LOPOVI DAJU SENDVIĆE I JOGURT ZA OVAKVE BLJUVOTINE.