Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta lupetate obojica ja sam bošnjak musliman vijernik pa na izborima neću glasati za SDA
...dobro je mehaga...nije ovo džamija...
sdp ide naprijed...hahahhah...stvarno smjesno...Lagumdzija je katastrofa...prevrtaner sa dna kace :D....ne budite naivni...ne mozes postovati drugog dok ne postujes sebe...dok ne saznas ko si i odakle si.... jugoslaveni>>k.i.t.a.... uozbiljite se vise....treba nam ovdje suzivot i demokratija....postovanje i otvoreni umovi a evo stanja u konjicu...komentare gledajte...objektivniji su :D http://www.klix.ba/vijesti/bih/mirsad-ljeljak-konjic-cemo-uciniti-prijatnim-za-domaca-i-strana-ulaganja/121002146/komentari
propalitet Fahro i Zlatko nece proci :))) crknite dusmani
HUSO,HUSO,HUSO,HUSO,HUSO,HUSO,HUSO,HUSO,HUSO,HUSO,HUSO...................
DOSTA VAS JE VISE. LAZIMA I PREVARAMA DIJELITE BOSNJACKI NAROD I NJIHOVA MJESTA DAJETE DRUGIM NARODIMA. PUSTITE BOSNJACKI NAROD VI POLTRONI I IZDAJICE I IDITE U HERCEG BOSNU I RS PA TAMO TRAZITE GLASOVE KAD STE VEC MULTIETNICKA STRANKA. MALO SUTRA STE TO. DOSTA LAZI. AKO VAM VISE I VJERUJE, JER SAMO RADITE HAOS I ISTI STE KAO I DRUG VAM DODIK= JAGUMĐIJA= RADOJICA
joj sto se blamiraju ovi crveni isto neki idioti sta im se naredi rade da im zlatko kaze kante na glavu da stave oni bi stavili na skupove im samo clanovi idu svi budu u crvenom, bas glupo nekako
@ampak ...usput...i u privatnom i u poslovnom životu poznat sam po tome da \"gazam po sjenkama\" i to sa obe noge :)...sjenke gluposti, ljenosti, primitivizma, bezobrazluka, bahatosti, etc...sad ti vidi :)
Huso pobjeduje..
...klasična zamjena teza :)
@commi, jarane, mi smo u svom \"toru\", kako ga ti nazivas, slobodni ljudi koji smiju reci sta jesu i sta zele za razliku od zlosretnih \"mjesanaca\" koji citav zivot moraju svakome dokazivati svoju punu lojalnost i paziti da kome na sijenku ne stanu ... iskreno te zalim ali ti pomoci ne mogu...
na svakoj stranici isto ne zna se ko je gori!!!sdp sa vjecnim lagumdzijom i novopecenim (od nasih para )milionerom damirom hadzicem,sbb sa liderom koji ne zna pricati bosanski jezik ostvarice dobar rezultat(ako ne uhvate keljmendija prije izbora da progovori o zajednickim poslovima)i jalova sda sa odvratnim memicem!!!zato treba iz inata glasati za nesto novo,recimo bosanskohercegovacka narodna stranka zasto ne???zadnji su osnovali stranku i nadam se da su dosad vidjeli koliko je lopova do sada drzalo ruke u nasim dzepovima!!!
...ampak, naravno, puno lakše je je biti \"dobra ovčica\" u toru...tako se manje vidi da nemate ni mozga, ni ličnosti a bogami ni mooda :)
znam, nije la(h)ko biti mjesanac u danasnjem vaktu ... moja iskrena sucut
mehaga, yarane, ti meni djeluješ nekako zadojen i ofarban...ako nije problem da pitam jesil\' iz \"stare sarajevske famelije\" :)
commi, jarane, ti mu uvijek djelujes nekako frustriran i nedorecen, pa, ako nije problem da pitam, jesi ti dijete iz mjesovitog braka ?
neka general prevljak progovori okriminalu naćelnika memića