Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se tako nikad ne ujedinite da pomognete tom jadnom narodu tamo, nego samo kad su vaše fotelje i guzice u pitanju.
854 komentara već. Bošnje se toliko uzbudile, za ne povjerovati, heheh
Bakir će ih pomiriti. Dobro je kad lider nastupa kao arbitar među zavađenim taborima unutar istog džemata, dobar PR. Nakon gubitka Srebrenice, ostalo je samo da se promoviše važnost tamošnjeg zajedništva, SDA se jedino na tu kartu sada može izvlačiti.
nece vam ni odgovorit, popisat ce vas ko sto vas je popisao njegov babo u ratu, kad vas je prodao cetnicima za Ilidzu, Vogoscu i Grbavicu... Toliki narod pobijen a zbog cega? Samo da bi Alija i familija mu imali svoj begovat, svoje Sarajevo... Kako vam nije jasno da je njima BiH od Hadzica do Vogosce, a vi kao i ostali mozete komotno crknut.. Bitnija mu je opcina Centar od 10 drugih opcina, a vas tamo mogu zlostavljat koliko hoce...
Kako smarate sa ovom Srebrenicom..
Sada još fali Bakirovo pismo! Mogao bi Incko takođe nešto da napiše kao staratelj bošnjačkog naroda!
Inzko ima preca posla,merka sta je jos vredno u Federaciji,treba i posle Bosne ziveti!
Stvarno ne mogu da shvatim radi cega je ovde kriv Bakir? Pa mater vam hebem,krivi su vasi bosnjaci iz Srebrenice koji nisu izasli da glasaju!
Bakir lopov!!!