Smanjen pritisak tokom noći
0
I dalje otežano vodosnabdijevanje u Sarajevu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
VIdi ovoga što laže da mu nestaje vode na Grbavici :D
stvarno ne razumijem na osnovu cega vodovod vrsi klasifikaciju kome reducirati vodu, kome ne. stanujem na grbavici u ulici behdzeta mutavelica i ne da mi navecer oslabi pritisak vode, no vode skroz nestane, sto je apsurd, jer uz ovolike kolicine padavin, treba da ima vode u izobilju!
KOLIKO IMATE ZAPOSLENIH GRAĐ. ING HIDRO SMJERA, ELEKT. ING.MAŠ.ING. AUTOMATIČARA, METEROLOGA ING. FIZIKE I OSTALOG STRUČNOG KADRA ZA NESMETANO FUNKCIONISANJE OVAKVE FIRME. KOD VAS U VODOVODU JE STRUČNJAK, MAŠINISTA NA ROVOKOPAČU I ONAJ SA LOPATOM.
nabijem im mamu u dupe
Sta slab pritisak, NEMA GA !
Neka vam selimovic proda onu vodu koju je prodavao prošle godine na zetri i dovozio kamionima.. Nikad nije odgovarao za to što nije platio državi porez na to i tako zaradio samo u mjesec dana pet milioncica km...
JAHORINSKI POTOK, IMA DOVOLJNU AKUMULACIJU, RAČUNAJUČI ČETRI REZERVOARA NA PADINAMA TREBEVIĆA, U TO UKLJUČUJEM I ONU HIDRO CENTRALU NA HRIDU, KOJU JE NAPRAVILA AUSTROUGARSKA, DA VODA NAKON PROLASKA KROZ TURBINE SE AKUMULIRA I TROŠI ZA PIĆE. IZ GORE NAVEDENOG MOŽE SE VIDJETI DA MI NISMO JOŠ UŠLI U 19 VIJEK mENE SAMO INTERSUJE,MORALNA, TEHNIČKA, KULTURNA, I HUMANA, OBRAZOVANOST KADRA U JP VODOVOD I KANALIZACIJA.
da kakim
Moja Grbavica ima vode, zao mi je za ostale ako ima redukcija, ali sta ce vam voda u 2 ujutro :D
Hvala SDP-u!
Nema veze oticicemo u Bejsment, tamo ima i alkohola i vode
Ne znam za ostale dijelove grada, ali kod mene na Alipasinom pritisak vode od jucer je nenormalna!!! Ni u normalnim uslovima nije bio ovako jak... zbog cega? ko zna... informacije koje citamo ovdje su skoro pa suprotne stvarnim :( Molim vodovod da uskladi pritisak vode na normalu, inace cemo imati jos gore belaje ako nam cijevi popucaju od prejakog pritiska