Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste sposobni jednog pozara ugasiti mjesec dana... E moji Muslimani...
Haj ba rajo sta svi kukate, da ne gori i ovi ne gase stabi mi komentarisali? bem ga kad ugase neko ce od nas od dosade otic je opet zapalit :)
Kad vladu zaboli sto gori mene jos vise, necu da se zamaram zbog drzavnog nemara, oni ce se ionako okoristiti za ovo, a nama obicnim smrtnicima prije iz dzepa nego u dzep.
i dalje nas boli racku za vladinim nemarom!
sta ga koji k.... kontrolises, ugasi ga!
Čuva rođo posa.
GORI GORA GORI BOROVINAAAAA
mi gasimo logikom: Ničija nije do zore gorila
...logikom ćeš na balkanu samo belaj na vrat' navuć' :)
Ko drugo sumu pali, sam je sebi gasi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dakle: helikopteri su upućeni da bi se u javnosti stvorio privid da se želi to ugasiti. stvarno stanje: ugasiti se ne želi. piloti se prže gore i na tlu se ljudi muče već skoro mjesec dana da bi za nekog "nehljeba" stvorili opravdanje. pale vas namjerno.