Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa opste je poznato da slovenci neznaju da vode firme a koliko vidimo ni drzavu... najbolje slo firme su stvorili direktori srbi iza kojih je stajala cijela yu... procitajte text pa ce te vidjeti da se ova firma zadnjh pet godina zaduzila 100 mil eura koje sad nemoze da vraca,znaci neko je pokupio suv kes i ostavio firme u dugovima.....kad sam pre neki dan pisao da je nama najbolje da nemamo sa slovencima posla neki idiot me ovdje napao al eto zaigrala mecka pred vratima
da su valjali i radili kako treba ne bi ih niko zatvarao. tržište ne trpi nekvalificiranu radnu snagu i manjkavu kvalitetu proizvoda.
Pa MEDVJEDE (ne znam kako drugacije da te nazovem) , Da ne valja kako ti kazes sve bi pozatvarali..ocito nemas pojma jer ne znas da cimos BiH godisnje pravi milionski dobit .. U Sloveniji je doslo do smjene vlasti i sad se stari direktori hvataju za slamke i preko ledja Bosanca koji godinama stvaraju profit pokusavaju da se izvuku!!!!
Ma ovaj odozgo je obični paćenik,koji je skuckao malo škole vjerovatno jedva prebio malo skripte od dvadesetak stranica (inače je nosao u guznom džepu) za vrijeme studija i sad stažira na birou pa poludi jadan od histerije što je neko sposoban a on zakržljao.
Signed the Agreement to take part in the financial restructuring of Cimos d.d. Yesterday, on 14 May 2013, the representatives of the Republic of Slovenia, creditor banks, Cimos d.d. and its shareholders signed the Agreement in the Government building under which the company will receive state guarantees for 35 million euros for liquidity loans to be converted into equity after the European Commission has examined and approved the proposed rescue plan. In a few months’ time, the company will get a fresh capital injection of 42 million euros from the state and its shareholders. -------------------------------------------- Nema se tu sta uraditi, osim vidjeti da se firme otkupe od Slovenaca, medjutim onda ce ih precijeniti.
A ovi s klixa jedva cekali jucer da naravno kopiraju clanak o u kojem se prica lose o Novalicu. Ovo je klasican primjer kako slovenci eksplatisu bih prolivredu dok mogu, a onda kada im zagusti peru bosance...
sto se vise fabrike po ovim (posto sam danas dobro raspolozen nazvat cu ih) gradicima zatvaraju, sve vise i vise se ljudi iz ruralnih podrucija naseljavaju u sarajevo i namecu nam svoju ruralnu kulturu vec godinama
Zato sto se stvara centralizacija koja tezi da grad Sarajevo pretvori u grad-drzavicu, sve se slijeva u 'ebeni glavni grad. Ostalim gradovima sve nesto na kasicicu i to je razlog. Dosta ga je bilo vise i dosta je te centralizacije svima..
@ O I - Upravu si. Kada je SDA potpisala prudski sporazum izmedu Tihica, Dodika i Covica tamo lijepo pise da Kanton Sarajevo postane distrikt, znaci drzava sama za sebe kojom bi upravljalo 5 porodica. Jel vam sad jasno sta pokusavaju da naprave?