Pomoć Vedadu Ražanici
0
Humanitarni broj otvoren još dva dana
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe si Vedo kralju!Pa šta ima (: Samo nam se ti drži i budi jak lave slatki...daj Bože da nam ozdraviš što prije! Ljudi, zovite!!
pomozimo malom vedid a ozdravi i da ima normalno djetinjstvo drzi se vedo
birali ste nepostojeci broj
Zvao sam prije 5 min, proslo je
Na broj telefona 090 ne moze se zvati iz inostranstva.Molim Vas dajte drugi broj sa prefiksom na koji mozemo zvati.
ja sam još jureč uspio iz prvog pokušaja dobiti broj. zvao sam sa 061. broj radi, koliko vidim. pokušajite ponovo. nadam se da ćete uspjeti.
@ pajser Ovako tuzan text, a bas tvoj komentar mi izazva osmjeh,da mogu kliknuti 100000 hvala kliknula bih,tako mi djelujes pozitivno!
Kako ja iz CG da pošaljem putem SMS malu pomoć VEDADU?
Ne mogu uspostaviti poziv!!! Kakva je to greska na sustavu/sistemu da se ne moze rijesiti u slucaju kad je pomoc od zivotnog znacaja??!
@mzoemo mi to...... HVALa!!
SA-X: Molim vas da ovaj članak ostavite/izdvojite i da bude udarni na stranici neko vrijeme :( Valjda vam je jasno koliko ćete i sa time doprinijeti. Pozz
kod mene je proslo..ne znam kakve imate probleme sa brojem!?
Zašto se ne može dobiti broj ni sa fixnog niti s mobitela??
fkt nepostojeci broj?! pa sramota, ljudi iz BH Telecom-a uskracuju zivot prvo racunima, a onda i na ovakav nacin: daj da mi prvo budemo dobri, a zivot malog jednogodisnjeg djeteta ko sisa?! dokle?!...
da mu dragi Bog podari da ozdravi. pomozite mu ljudi, koliko nam zaista znače 2 KM, a koliko njemu znače kad mu svi damo po 2 KM. upitajmo svako sebe, koliko bi nam značilo da smo na njegovom mjestu ili da je naš neko na njegovom mjestu. odgovor se nameće sam po sebi. žiro račun možete promaći na google-u: Novčane priloge možete uplatiti na ime Vedad Ražanica: Broj računa 09001001605 za uplate u KM Broj računa 19000708647 za devizne uplate Raiffeisen banka Sarajevo 1610000000000011 @azerti Račun za uplatu iz inostranstva: RAIFFEISEN BANK DD SARAJEVO SWIFT CODE :RZBABA2S IBAN CODE : BA 391612000023208131 Primalac: Vedad Ražanica Novopazarska do broja 52 71000 Sarajevo (preuzeto sa: http://moja-sehara.spaces.live.com/default.aspx?_c11_BlogPart_BlogPart=blogview&_c=BlogPart&partqs=cat%3DHUMANI%2520KUTAK&sa=823053746) molite Boga da mu pomogne i da vas Bog nagradi za vaš trud.
090/291-061 Birali ste nepostojeći broj??? Pa zar su već zatvorili, još nije kraj godine!
OZDRAVI NAM VEDO! VOLI TE CIJELA NACIJA!