Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako ce se postovat ljudska prava, kad u BiH nema ljudi - postoje samo hrvati, srbi i bosnjaci
cuj sad smo mi krivi sto oni nece ni kilu posla i sto nesalju cdjecu u skolu vec na ulicu da prose, jednom su mi romi dolazili na vrata i prosili kad smo im ponudili voca i povrca jer \"umiru\" od glada kako oni kazu nisu htjeli da uzmu samo su zelili novac, a i onako bolje zive od nas i imaju vise para oni jedu u decembru bostan a mi gledamo i opet im pruzimo marku
GENOCIDE Do not forget Srebrenica! Long live democracy long live Bosnias multiculture, the death of serbian fascism and the deth of serbian fascism in the serbian schools!
U pederaciji mora biti tkzv.\"bratsvo i jedinstvo\" u kojem vladaju prvo Hrvati pa Srbi pa tek onda Bosnjaci a u skutoriji i genocidnoj tvorevini vlada fasizam u kojem Bosnjak nema nikakva prava!! Probudi se Bosnjo! Samo fazizam te moze spasiti!Fasizmom protiv fasizma!!
GENOCIDE Do not forget Srebrenica! The death of Serbian fascism and genocidal creation which arose on the mass graves of Bosniaks!!
bosnjaci nemaju prava niti u fed niti u rs
znate kako je bilo kod nas, kad je trebala gazela most da se rekonstruise, iz evropse banke trebali da daju kintu, i nisu hteli zato sto nismo propisno raselili rome koji su ziveli ispod, odnosno trazili su da im kupimo stanove i sve namerno nas zezali, pa sto bi njima kupovali stanove, i grad Beograd sa gradonacelnikom Djilasom jedva nadje resenje ili popizdeo i naso neku drugu banku, daj vise dodju iz Vranja sednu ispod mostova i traze stanove i ljudska prava!!!
CUJ HUMAN RIGHTS WATCH. TO JE IRONICNO IME.AL U HUMAN IZGLEDA DA NEPODRAZUMIJEVAJU BOSANSKE MUSLIMANE. MI FAKTICKI NISMO HUMANS.NASU DJECU MOGU ZIVE PALITI U AHMICU ILI VISEGRADU MI NISMO UGROZENI.JEDINO SE U HUMANS UBRAJAJU JEVREJI AKO NIJE JEVREJ PREDSJEDNIK JEDNE DRZAVE ODMA SU UGROZENI. ZA CIGANE NIKO I NEMARI.
ova prica \"romi nece da se skoluju i rade\" je tipicna ona nacisticka prica samo je uporedite sa goebelsovom pricom za jevreje
u BIH su Bosnjaci ti kojima su ugrozena ljudska prava,od Mostara,Zvornika,Prijedora,Visegrada,Foce,Stoca,Livna,Dervente,Teslica,Vlasenice,Srebrenice,Busovace,Capljine,Brckog pa i do samog Sarajeva...pisi o tome Europo, m.a.m.u v.a.m j.e.b.em hipokriticnu
ima jedan hodza u Bugojnu,mislim da bi ti on mogo pomoci. izgoni sihire, a ti imas simptome da sa nagazio na nesto...pozori dok te nisu strpali u Kreku.
pardon mislio sam \"srednjovijekovnim\"
Tragam za srednjovijevnim kraljevstvima. Imal ko da mi moze pomoc?
U Bosni ti je bolje biti bilo koje drugo zivo bice nego vehabija! Bolja ces imati prava.
ma sta kazete.. nije valjda.. bas smo sokirani tom cinjenicom ... vece bi cudo bilo da se postuju neka prava kod nas
nek idu u skolu pa se kandiduju, nemoze se iz zatvora u politiku, pa ne prezivaju se izetbegovic, tudman ili milosevic.
Nemam ni ja kao Musliman ili ti Bošnjaak nikakva prava, s druge strane volio bi vidjeti Jevreja,Hrvata ili Srbina nezaposlenog i bez zdravstvene zaštite, a ima ih od profesora do portira, itekako ......... PUŠITE SE VIŠE !!!!!