Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ja predlažem da svi koji smo navršili 40 god starosti bez obzira jesmo li u radnom odnosu ili ne legnemo pred skupštinu i tražimo penziju. Na taj način će oni koji rade osloboditi radna mjesta onima koji su nezaposleni pa neka oni rade a mi idemo na njihovu grbaču. To što će im nameti biti 350% na platu nema veze, ako im ne odgovara neka legnu pred skupštinu.
Eh, sta sam se u ratu kao dijete nagledala tih kvazi boraca,koji setkaraju u unifomama ,kradu i plase malu djecu ,a borbe nisu ni vidjeli...moj otac,pravi borac,borio se prsa u prsa za ovu drzava,pa lijepo covjek danas radi i prehranjuje svoju porodicu.Tad se borio za vas,a sad treba i da radi za vas stoko jedna ljigava.
@tito Obaveza svakog građana je da brani svoju domovinu od agresije/napada. Što se tice, ko je bio, a ko ne u vrijema agresije tu imaš pravo....lako je bilo pobjeći :( Ja sam bila tu kad je bilo najgore!
UGRADITE U BUĐET BIH OVE VETERANE .SAMO NA TOME MOŽE IZTRAJATI I NAČI FINANCISKA SRESTVA NAŠ LJILJAN GOSPODIN Z MINISTRA F KASUMOVIČ .
oni ce dobiti penzije a vi crknite svi od muke.....ii drago mi je zbog njih....
kako vi ne shvatate da nisu zakon donijeli vojnici vec politicari i da su im cak oduzeli i radne knjizice...tako da su 2 godine bez ikakvih primanja a svi imaju porodicu......a nek se svako bori za svoja prava.....uf joj a svi znate nesto pametovati pa svi bi vi ucinili isto
ja savjetujem ovim vojnicima da ako planiraju duze da ostanu u Sarajevu da ne piju kafu u Alti koju su okupirali po cijeni od 2 km ima i jeftinije a posebno da smanje posjete obliznjim kladionicama bet live zbog toga sto na bingu i live kladjenju sigurno nece dobiti nista .p.s stvarno pune kladionice ovih strajkaca!
koje trupine od ljudi.cuj u penziju!
Nije ovo nikakva sloga već udruživanje radi obostrane koristi..Zašto niko ne pohvali kada se kriminalci razlčitih nacija udružuju,i to jesložnost i jedinstvo?
Što ne otvore neku tezgu kad već leže tu, pa prodaju suvenire, cigare, zastavice i sl.
@tito: TO KRALJUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! sve do kraja, zakon je na našoj strani!!!!
sta ce reci milionima turista koji nadiru u najisplativiju destinaciju da pojedu cevape,treba ih sakriti hehehehehehehehehehehehehehe
DA JE ŽIVIT NA GUZOVE KO I VAŠ MINISTAR ZUKAN HELEZ SVEČEMO I VAM I NJEMU FAKTURISTA ZA JEDAN DAN NEČE BITI NIKO I NIŠTA POZDRAV OD SPAVAČA IZ-BUGOJNA
Podržavam samo njihovu složnost, odnosno činjenicu da su 3 \"nacije\" pod jednom dekom svijom voljom! Da se razumijemo, prohtjevi su im lihvarski, al\' za složnost skidam kapu!!!
Predlazem Vladi odnosno odgovornima da im uslisaju sve zahtjeve. I ostalima koji ce se pojaviti gha ovi ustanu. I onda cemo vrlo brzo docekati dan kada nece biti novca ni za skolstvo, ni za zdravstvo, a da ostalim bidzetskim korisnicima i ne govorim. Toga dana treba baciti atomsku bombu na ovu prelijepu prokletu zemlju i nevvjerovatno glupe i bezobrazne ljude koji je naseljavaju
treba da polude pa da ove nase poliicare porokaju jer su to samo zasluzili...kad ih porokaju neka preuzmu vlast bice barem posteniji od njih 10000 puta