Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@HRVATSKI MO,K.KATARINA KADA ĆE VAM BITI JASNO DA MI MUSLIMANI VOLIMO \"HRVATE\",A NE VOLIMO USTA-ŠE IAKO JE MOJ DEDO BIO,VOLIMO \"SRBE \"ALI NE VOLIMO ČETNI-KE,VOLIMO OVOG GOSPODINA IZ ZAGREBA S PAMETNIM KOMENTARIMA IAKO JE PROZIVAO IMUSLIMANE IZ ZENICE,JER JE U PRAVU,VOLIMO MESIĆA,KOMŠIĆA,ĆIRU,A TO JE DOKAZ DA NISMO NACIONALISTI I DA ONI NISU ZA SRANJA I BELAJE.VOLIMO I LIJANOVIĆE JER SU LJUDI RADIŠE,POŠTENI,ČESTITI,EKONOMISTI,A VI IM ODMAH MINIRATE AUTA.PA ŠTA ĆE VAMA HB,PA ŠTA ĆETE RADITI,KOME PRODAVATI,PA NAJVIŠE TRGUJETE SA BIH GRAĐANIMA-MUSLIMANIMA,A VJERUJTE DA NE BOJKOTUJEMO VAŠU ROBU,PA LAKŠE NAM JE ZAJEDNO.
Krajnji bosnjacki cilj je svjesni planski tihi genocid kroz iseljavanje ne-Bosnjaka prvo iz Federacije BiH, pa ce se onda okomiti i na RS, kada Hrvati \"odu u rezervne domovine\", kako im stalno porucuju, dajuci im na znanje da im u BiH nije mjesto. Zele BiH i to cijelu, ali bez druga dva naroda, kao isl.a.m.sku drzavu Bosnjaka.
komentare
Hrvatski narod u federaciji polako nestaje. Seli se u RH ili u trece zemlje. Kao rezultat, ako se ne uvede treci entitet (sa konfederalnim rijesenjem svih BH entiteta), jedan kontitutivni narod ce u BiH biti izbrisan. Ostace taj dio BiH nastanjen bosnjackom populacijom, koja ce se sve vise radikalizirati i vremenom uvesti neku varijantu vjerske drzave sa serijatskim zakonom, bar u svojem dijelu zemlje (ne i u RS-u). Tada ce BiH ostati podijeljena izmedju RS-a i Bosnjackog entiteta,a bez Hrvata. Bosnjaci opet ostaju okruzeni Srbima i Hrvatima na svojim granicama. BIce zanimljivo kada se otvoreno pocnu iskazivati apetiti za zauzimanjem JOS TERITORIJE, na srpsko (RS) ili hrvatskoj (RH) strani. U svakom slucaju ovo je vec srpsko-bosnjacko pitanje s obzirom na nemoc hrvatskog dijela populacije. Bice zanimljivo drugo poluvrijeme!
Taj HR zakon je jos u proceduri i zasad nema veze sa HR drzavljanstvom. Ovi BIH Hrvati koji imaju firme ce uzeti HR adresu i u HR otvoriti firmu, pa ce za koju godinu fino koristiti EU subvencije, kad bude HR u EU, a Bosanci mogu to samo sanjati...
ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA TE NJENI DRZAVLJANI. SVAKO KO SE OSJECA KAO GRADJANIN BOSNE I HERCOEGOVNE UZET CE NJENO DRZAVLJANSTVO. ostali MRŠ iz nje :D narocito katarina :D
pussiitte kyrac baliye.... mi imamo svoj dio Bih i sa vama ne zelimo nista djeliti. ono sto ja zaradim sa svoih deset prsta hocu ja i da potrosim a ne da mi sarajevo uzima harac svake godine. BiH ce biti konfederacija tri entiteta i to samo kao prelazni period jer ce se u medjuvremenu shvatiti da sa islamistima i fundamentalistima i teroristima nema suzivota. dakle, naposlijetku cete vi baliye zavrsit u vasem dijelu bosne ogradjeni i pod stalnim nadzorom. mozete u tom svom rezervatu ili getou slobodno za svoje gradjane uvest serijat.
Hrvati u Bosni su razmaženi! Prvo im tuđman poslo vojnsku i obećo veliku Hrvatsku, pa ništa. U ratu navikli pljačkati i otumati humanitarnu pomoć namijenjenu Bosni. Nakon stvaranja FBiH Hrvatska se pokušala spasiti od osude za agresiju ali činjenice ostaju, jeba ih Bobetko svojom hvalisavom knjigom. Onda su uslijedila obećanja, novčana pomoć i malo po malo Hrvati u BiH navikoše ništa neraditi samo čekati pomoć. Al došlo vrijeme da se shvati da ne žive u Hrvatskoj i da treba oznojiti guzicu da bi se imalo i živjelo. Valjda će sada shvatiti da je BiH njihova domovina i da se trebaju njoj okrenuti. Što jača BiH to bolje svima nama, pa i Hrvatima.
za hrvatski mo... Džaba ti to tvoje dvojno državljanstvo, to imaju samo oni koji neznaju odakle su, da mi plate ja vam ga ne bi uzeo jer u meni ima ponosa, onog pravog BOSANSKOG. Vi više volite da ste Hrvatski otirač nego ponosni Bosanci pa eto vam. A što se mora tiče i viza, imamo mi Neum netreba viza. A za iste pare i sto puta bolju uslugu i bez viza cijela Turska, na koju se možete ugledati i pokušati kopirati kako se pružaju usluge turistima. Kod vas čovjek može dobiti polovan raskliman krevet i more i to je sve.
Pa nemere jednom guzicom u dvije države, konačno treba shvatiti da je i BiH kao i Hrvatska država i da nešto treba i raditi da bi se živjelo a ne kukati i čekati šta će vam dati Bosna a šta će dodati Hrvatska. I Njemačka dadne penzije svima koji ih tamo zarade bez obzira odakle su, ali dok ne napune 65 godina nemogu ići iz Njemačke i ponijeti penziju. Euri trebaju ostati u državi. Nema više guzovače, Već zapnimo svi pa će biti dobro. Uzorite i zasijte Posavinu i eto rahatluka i nafake.
VIDI MUSLIĆA STO SE RADUJU , E JADNI BILI KAO STO I JESTE, NIKAD NEĆE UKINUTI DVOJNO DRZAVLJANSTVO JER JE TO PROPISANO USTAVOM, SAMO ,KAKO NA MORE 2011 GOD. NEMA UKIDANJA VIZA, MOZETE DO JABLANIČKOG JEZERA I DOSTA. KLOŠARI NESPOSOBNI, PA SAMI VIDITE KOLIKO VAS \"EUROPA VOLI\", JEDINI VI I ŠIPTARI IMATE VIZE, FUJ KAKAVI STE KLOŠARI. VI STE SRAMOTA OVE DRŽAVE(AKO JE MOZEMO ZVATI DRZAVOM).
Tooooo, evo konacno dobrih koraka da ova zemlja malo stane na svoje noge, nema vise cjepkanja :D
@Pa da - Ukidanje jednom datog drzavljanstva je nemoguce i nije u praksi ni jedne drzave u svijetu. Duplo mjesto boravka je nesto drugo i tome treba stati u kraj. U Zagrebu i Rijeci vrvi na tisuce \"hrvata\" Muja, Sulja, Hama itd najvise iz Zenice, Travnika i srednje Bosne kojima je Franjo razdijelio drzavljanstva. Sad ce svi oni lijepo natrag u Zenicu i na parazitiranje s proracuna svojih kantona.
Ako Hrvati sjede na dvije stolice sta je sa Bosnjacima pa i njih ima dosta koji su na dva mjestu prijavljeni i imaju duplo drzavljanstvo.
Sljedeci potez su dvojna drzavljanstva, pa ce te napokon i vi koji sebe nazivate \'Hrvatima\' napokon shvatiti da ste svi Bosanci i Hercegovci.