Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrze chete, i ....
A moj vojniče jesi polupao lončiće. Pa kakva je poveznica između Blaža Kraljevića i stranke HSP Đapić Jurišić? Oni su povezani kao Mićo Mićić i MBO.
Sram vas sve bilo ako ne znate koliko su se pokojni Blaž Kraljević i HOS-ovci (vojno krilo HSP i HSS) zalagali za cijelovitu BiH. Da ga nisu ubili HDZ-ovi miševi i da mi nismo umjesto Sefera ili kojeg drugog sposobnog generala dobili onu SDA bukvu Rasima Delića, danas bi razgovarali o tome kako da se Srbi reintegrišu u političke tokove BiH, a ne da nas Dodik drži za j... i svako malo prijeti ovim ili onim. A sto se ovih danas tiče, bili srbi, hrvati ili muslimani svi su oni sve samo ne BOSANCI. ŽIVIO KRALJ TVRTKO!!!
ministri kažu: Od Jablanice do južne granice je oko 91 km, a od te dužine čak se predlaže 71 km sasvim nove trase (ili oko 78%). Ovakav radikalan izbor sasvim novog koridora, od rijeke Save do mora, predložen je samo u široj zoni grada Mostara i Hercegovine. Za to nemamo nikakve valjane argumente niti kvalitetno i stručno izrađene studije (građevinsko-tehnička studija, Studija zaštite utjecaja na okoliš, Studija utjecaja na vodotoke, zaštita spomenike kulture, Studija opravdanosti, Prometna studija itd.). Za izradu ovih studija potrebno je najmanje 3-4 godine i to ne računajući vrijeme izrade Idejnog rješenja, Idejnog projekta i Glavnog projekta autoceste.
ha,ha,ha..pripa se da HSP ne uljeti u vladu...vish kak more sve kad se hoce!
Ako necete doci vi iz HDZ-a mi cemo pozvati ustasku stranku HSP, a mozda cemo zvati i SDS jer su i oni nasa braca...Selam
Bože sačuvaj! Daleko ćemo dogurat.
Kakve veze ima HSP ĐJ s cjelovitom BiH?
Dobro jutro Kolumbo ! Dobro si vidio s kojim cirkusantom imamo posla, a vidjet će i Zvonko Jurišić. Ne može on bez Čovića i Dodika. Juče kleveće Špirića, a dan ranije mu ide na noge da ga moli da izabere Ahmetovića. Špirić je kažu obećo, pa i Dodik, al ode Uprava za indirektno oporezivanje u njihove ruke - Zoran Tegeltija će biti novi direktor. Toliko o principjelnosti i moralu ovog bošnjačkog Sejde Bajramovića.
Principijelni oba nema šta, Tihi mi je dosad i bio simpatičan, ali ako je zbog ovog škutora blefirao ozbiljne političke razgovore s Zvonkom Jurišićem, onda je definitivno političko đubre. HSP je zaslužio šansu, ako ništa zbog ratnog stava cjelovita BiH.