Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to je iz razloga sto ne idemo vise u Hr na more jer vecina ide sam u C.G. :P
100 % ISPRAVNO.
Sasvim normalan zahtjev jedne suverene zemlje. Niste valjda mislili da ce svijet zbog vas u Sarajevu ekonomski da funkcionira po humanitarnim normama...Vi ste bas gomila smijesnih idiota (mislim na ono sto vi zovete Bosnjacka vlast u BiH)....
Naravno da traze, pa nigdje u svijetu nema nista dzabe.
Nama ne trebaju ovi putnici što donesu na vlak sa sobom hranu i jedu rajčicu i paštetu. Trebaju nam gosti koji će na vlaku ostaviti 500 eura i par tisuća kuna.
više o ovoj temi na http://www.hrvatska-rijec.com/2012/07/vlak-sarajevo-ploce-nije-zaustavila-hrvatska-problem-su-europske-direktive/
general 04.07.2012. u 14:16 Ti si malo pukao, zar ne? Dudaković, Halilović itd su bili JNA oficiri do proljeća 92 godine, kada su istu napustili i osnovali tkz abih. Rat u Hrvatskoj se vodio od 91 godine, u to vrijeme tvoji generali su vodili srpsku vojsku na hrvatsku.
Hrvatska nije donijela odluku da prometno izolira BiH, niti je ukinula međunarodni vlak, već je ponudila mogućnost prometovanja vlakova pod drugim financijskim uslovima koji su usklađeni sa europskim direktivama, ali su neprihvatljivi za BiH, rekao je Srni Damir Hadžić, ministar transporta i komunkacija BiH.
i šta je tu čudno??? i mi plaćamo prolazak naših vlakova kroz sloveniju, austriju, njemačku, švicarsku itd... isto tako, kad putujem osobnim vozilom plaćam autocestu kroz italiju ili kupujem vinjete kroz sloveniju, austriju, švicarsku i ostale zemlje.
e, moja budalo. hrvatska bi pobijedila i bez pola hrvatskih generala, a kamoli ti par generala što si nabrojao. niko ih puškom nije tjerao da stanu na stranu hrvatske. stali su iz svojih privatnih razloga. btw. tema su vlakovi, a ne rat.
čist račun-duga ljubav....
e tugo politika krivosunog fasiste zivi u hrvatskoj i dalje a 25 000 hiljada bosnjaka branilo tu tzv hrvatsku u okviru hrvatske vojske to je velicine jednog korpusa bosnjaka je bilo u hrvatskoj vojsci u domovinskom ratu, neki su stekli visoke cinove generalske kao npr Rahmetli general Nijaz Batlak u hr zvani po nadimku Mate Šarlija Daidža, i drugi, pa neka se poklope hrvati da nije bilo bosnjaka i albanaca da im brane hrvatsku pored njih hrvata ona bi pala, pa pogledajte koliko je albanaca i bosnjaka bilo oficira i generala hrvatske vojske, pa general dudakovic je serve razvalio u bitci kod sibenika na strani hrvatske vojske. zatim general sefer halilovic i sam kaze da je organizovao odbranu slavonije i to mu niko iz hrvatske nije porekao dakle odbranu slavonije je organizovao armijski general sefer halilovic, dakle da niej bilo bosnjaka ne bi bilo ni te lipe vase hrvati nemaju casti srbi su za njih gospoda
Kakav sistem takvi i odnosi. U trzisnoj ekonomiji koliko para toliko muzike, nema vise dzabe ko nekad. Trazili ste gledajte.
Đenosaaaajd! Šta nam rade Ustaše?! HELJP BAZNIJA!
hr zeljeznice su i same u banani, trenutno su u fazi nuznog restrukturiranja u kojem bi cca 2000 ljudi trebalo ostati bez posla... pitanje medjunarodnih linija je iskljuzcivo u domeni ekonomske isplativosti jer nema dzabe ni u stare babe, s´toga je tendeciozno provlaciti ovu pricu kroz kontekst medjudrzavnih ili jos gore medjunacionalnih odnosa kako to cine u pravilu ovi copy/paste portali...