Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ga je barem do pola zabiti u ovu Kolindu. Čisto da probam.
POJELA SI ČEVAPE I MIRNA DRINA
Dok je Kolinde, bice i sisuljinog EU mlijeka!
Tutkalo?
Dubravko Lovrenović: -Kada se uz ove znanstvene orijentire pređe put hrvatske nacije u Bosni i Hercegovini dug nešto više od jednoga stoljeća, dođe se do jedinog logičnog zaključka, naime da zamišljena hrvatska nacija političkog katolicizma i pravaškog svehrvatstva nije našla svoju mitsku zamišljenu hrvatsku državu. Našla je ono što nije tražila: državu Bosnu i Hercegovinu. Imajući sve to u vidu dolazi se do izvornoga imena: bosanskog i hercegovačkog. Jedino ona odgovaraju stvarnoj državi: Bosni i Hercegovini. U čemu je problem: Bili smo Bosanci i Hercegovci, postali smo Hrvati, sada je ponovo red da postanemo ono što smo oduvijek i bili. Na jednom vitražu sarajevske katedrale podignute 1889. piše: "Darovali katolici Bošnjaci Sarajeva". Postavimo i ovo pitanje: Koje su to svete vrijednosti što ih je hrvatstvo tokom stotinu i nešto više godina u Bosni i Hercegovini postavilo kao neupitan kriterij? Koje su to nacionalne „dogme“ da ih se ne bi moglo dovesti pod znak pitanja?
Hvala za foto.
kolko god se vi trudili povijest nemozete pisati po klixu i slicnim portalima,takvim mitomanskim tekstovima ste samo dokazali da ste vi ti koji nista o svojoj naciji ne znaju,tj do 1974. niste imali naciju (i tada ste je dobili pod krivim imenom muslimani),sad pokusavate prepraviti dio vase povjesti pozivajuci se na to da samo jedan etnicki narod zivi u BiH a to naravno,svjedoci smo danasnjeg vremena-nije istina.
Hrvati najjeftinija droga..
Aaa sad mi je jasno zašto je Hrvatska blokirala izvoz mlijeka iz BIH, Kolinda se osjećala ugroženom.
casu vode i kocku secera..
Bošnjaci su šampioni u otimačini tuđih para. http://www.idpi.ba/raspodjela-neizravnih-poreza-u-federaciji-bih-odnosno-kako-je-sarajevo-dobilo-12-milijarde-km-prihoda-drugih-zupanija/ Šampioni u biranju političkih predstavnika drugim narodima. Šampioni u uskraćivanju tv kanala konstitutivnom narodu, a kmeče kad se njima uskraćuje pravo na jezik. Šampioni u gradnji džamija, a ekonomija afrička. http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/330989/Nakon-rata-u-BiH-udvostrucen-broj-dzamija.html Šampioni u otimačini za pasoš države koju mrze po potrebi. Kad su Hrvati takvi dušmani, zašto niste kamenovali Josipovića u Ahmićima, kao što ste Vučića u Potočarima?
Ne znam da li narod svjesno, kroz humor, pokušava zanemariti ozbiljnost prijetnje koju je izgovorila ova, po Muniri Subašić, kraljica Balkana.
kako bi kod Kavazovica???
Hrvatska predsjednica vise obilazi BiH nego gradjane vlastite zemlje. Veci je problem sto se hrvati iz RH iseljavaju, nego hrvati iz BiH. Jeftina prica u lovu za politicke glasove.
Ma dobro, nemam ja nista protiv posjete. Ali mislim da je bolje da se okrene stanju u vlastitoj zemlji. Hrvatska ima cak i vece probleme nego BiH trenutno.
lijepe se oni za šta god stignu
Jesu otrovno ljepilo za miseve, fino te navuku i onda ti zaprde.
treble su da budu 'oho' ljepilo a postali su samo oholo jedno
nego sta su!! svi se naduvali od njih :)