Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mi se čini da se radi na potpunoj destabilizaciji BiH, uvesti 100.000 migranata koji ne mogu izaći pa da se Bošnjaci bave s njima dok RS radi na odcjepljenju tj. uvođenje potpunog kaosa.
@Ljud UZP 2
@Ljud sta pricas? Ono kao da smo velesila neka pa nas moraju pokusati "destabilizovati". Ako bolje pogledas, vidjeces da nikad stabilni nismo ni bili.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa normalno, ljudi stite svoju drzavu. Nije nama niko kriv sto mi nemamo drzavu i za sve krivimo drugoga.
@kuki123 Urban i Madjarska isto rade... Fasizam se ovo zove!
@kuki123 nebi ni kina mogla osigurati sve prijelaze :D, to je samo medijsko njesra na 20 metara zemljista
Sta je vama ljudi. Vi bi odmh rat. Ratovali ste pa sta smo dobili Banana drzavu.
Boga mi, kao kavez :-(
Samo naši prave kampove i pruzaju smjestaj ilegalnim turistima iz pakistana umjesto da lijepo vrate ljude odakle su i dosli.
Naravno da Hrvatska ima pravo štititi svoju granicu i to potpuno podržavam ali isto bi trebala moći i BiH tj. vanjsku granicu bi trebala kontrolirati država a ne entiteti. Migranti se neće boriti za nikoga jer nisu ni za svoje države a kamoli da bi za BiH.
vjestica Merkel pozvala cijelu Afriku, a Hrvatskoj naredila da ih nepusta #DANKE
Svuda su samo u prolazu. Sve završava u USK. Mamu im hebem. Od njih više ne možeš izaći i prošetati, pogotovo navečer. Noć pada ključ u bravu a bogami i po danu. E tako vam je u kladusi i Buzimu
Ima ih svuda sada sve vise i vise u Sarajevu su na svakom semaforu po dvoica, pakuje nam se njasra neko zesce.
Kad udje 100k migranata onda ce se i bake sjetit da zatvori granice heheh
Ovako su nam i pred rat radili isto...
Hrvatska ima pravo da zastiti svoju granici PA KO JE LUD da pusta migrante na svoju teritoriju , a to sto dodik i vucic u dogovoru sa BIA salju nama migrante to je druga stvar , Dodik pokusava uz pomoc Srbije da ubaci sto vise migranata u federaciju i da je destabilizuje , sve je to igra Beograda , jedina opcija je da frontex i OS stanu na granicu ali to Dodik nece dozvoliti
Trebali bi i mi tako prema Srbiji
Dakle treba im na semaforima dijeliti kliješta.
Ovo je igra gluhih telefona. Radončić govori potpuno isto što je govorio i Mektić. Bezočne laži koje uopšte ne govore o stvarnim dešavanjima s migrantima. Sve se prebacuje na lokalne zajednice i građane prvenstveno u Bihaću i Tuzli pa i Sarajevu gdje svakodnevno na ulicama imamo hiljade migranata koji uz osmjeh ''prodalu '' papirne maramice.
Ne bih ništa da prejudiciram al zaista upada u oči. Hrvati stavili ogradu na jedinom dijelu granice gde zivi dobri naš BOŠNJO. Ostali dio BiH, R Srpska, kantoni sa Hrvatskim predznakom, stanje normalno. Eto demantuje me ako nije tako.
viva la mexico
Hoce li Bosnji promicatelji skenirati glOOve kad bude iso tri dana na more🤣