Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Fadilu i nasoj divnoj Vladi FBiH koji su se i ove dvije godine potrudili da nam nabave kanadere kako bi mogli gasiti pozare po Hercegovini, a iza sebe ostavili bilo kakve afere i kradju vlastitog naroda… svaka cast 👏🏻
iza sda ostaje isto što i iza požara , pepeo , ☝️
@EuropskaBosna jesi li ti za cjelovitu BiH, suverenu, u njenim priznatim granicama, ili je za tebe BiH od Carsije do Marijin dvora?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A bih ce dizati optuznice,e moj bosnjo ne hebe te niko no 3%,sve vakcine smo dobili kao donaciju i sadaku,ljudi spojili mostom svoju teritoriju a pojedincima i to smeta jer njihova vlast obustavi gradnju tunela vec na drugom kilometru zbog pljacke,pustite ljude nek rade i grade.
500 000 neki dan došlo koje je vlada kupila. DBd ti trebalo uzp manjino
Hrvatska je sila. Trezoraška ekipa se treba po ušima pokriti.
Ne šaljite kanadere u B i H, proglasit će vas okupatorima!
Hvatska bravo...
To ona tri papka iz predsjednistva ,, SUVERENE ,, bih molila za pomoc kao i za Bihac pred VRO Oluja.
Baš POSLATI,A NISU POSLANI,sa koje li ti čuke siđe na tastaturu,ko te posla.JBT,autobus koji te u grad POSLA
Evo Izrael isto salje kanadere 😂🤣
👍
Ne znam bi li poslali u Bosnu jer u Herceg i to zbog granice može... Ne znam al hajde...
Pa jucer se jedan kanader vratio iz Turske tako da mislim Hrvati u ovakvim slučajevima stvarno ne gledaju na to
Hvala drzavi Hrvatskoj na pomoci
Kaže se ,,Hvala dragi susjedi,, Nije teško i jednostavno je. Probajte kadkad to reći.
Gasili su i oko Jablanice sta serete huskaci.
Hrvatska poslala jedan kanader u Tursku, jedan u Grčku, dva u BIH. Samo dva su ostala u Hrvatskoj. Dok jedni pričaju kako će pomoći, Hrvatska pomaže bez previše priča...
...zasto mi se brise komentar kada pitam ko je iz BiH dao dozvolu da ovi kanaderi mogu uci u BiH???...ocito nije niko nego oni ulaze kako im je k*rcu ceif kao da je to njihovo...da ovako udju u zracni prostor Austrije skinuli bi ih raketom...sramota je sta se radi,a niko ziv ne reaguje...jos mi se brise komentar sto pitam...ovdje sutra hladno mogu uci srpska i hrvatska vojska naoruzani do zuba i niko nece reagovati,a ocito necemo smjeti ni prokomentarisati o tome jer ce izbrisati i komentare.
...to mozda u tvojoj tintari,ali u realnosti ni slucajno...sreca po vas da Bosnjake vode korumpirani i nesposobni politicari pa mozete ovako da se ponasate.
...tzv. herceg bosna ne postoji nigdje osim u vasim poremecenim mozgovima...teroristi koji su je osnovali svi presudjeni za UZP u Hagu,neki su i otrov iskapili,a neki deru dugogodisnje robije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslala gdje zive konstutivni.... Sda jeste kriva ali sta je sa HDZ-om....
Jel Džafikus potpiso?
hvala susjedima Hrvatima