Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo je već dogovoreno ranije da pobijedi sa najvećim brojem glasova HDZ jer se već pregovara o koalicijama HDZ- i HDZ-90 .Znaći računali su na raspad Bošnjačkog biračkog tijela na glasove za petnaestak različitih stranki što se i dogodilo.Ipak sa ovim izborima je dokazano i pokazano ko opsrtruiše funkcionisanje BIH i ko su veći nacionalisti.
Lagumdžija im zapovjedio da naprave još raskola među Hrvatima pošto su zbog rezultata izbora jako razočarali . Šef partije bubne šakom od stol a Jurišiću i Ljubiću se tresu gaće .
A jest moćan ovaj Čović pokrade izbore od Neuma do Kupresa, od Gruda preko Viteza do Orašja!! HAHAHHAHA! Ne bi da je fakin Obama... A vidi Gargamela što se uzoholio, izgubili ste vi Ljubiću što ste Hercegovinu uništili u zadnje 4 godine zajedno sa onim teletom Lijanovićem i debelim doktorom koji ima toliko samopuzdanja da nazove stranku kojoj je poredsjednik ikoja ima 1 posto na drž razini svojim imenom( HSP Đapić Jurišić), ne bi da je Mandela! Naravno da će optužit za krađu kad je u zanosu kampanje izrekao budalaštinu da će on biti prvi pravaš na čelu državne vlade!!!! sa 1 posto, lik nije ni ušao u državni parlament!!!
Kazu da su radili i kineski prsetnovi, tako to rade kolege iz drugi stranaka, kazu da je koalicija hdz 1990 i hsp izgubila tako 15 hiljada glasova...
Mozak ovog paklenog plana bio je smješten u zgradi Javnog poduzeća Parkovi u Mostaru, gdje je prije nekoliko mjeseci instaliran „Informativni centar HDZ-a BiH“. Sva oprema za ovaj centar uključujući i programe koji se koriste uvezena je iz Srbije. Instaliranje opreme izvedeno je od strane stručnih timova iz Srbije. „Bugarski vlak“ je u Mostar stigao preko Srbije. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- dan te hebo ovima se počeli pričinjavati BUGARI, CIA, FBI, ETA itd. ma kanite se politike pustite Čovu nek nam donese taj TREĆI.
sokci nek vam je sritno u rvackoj,jos jedni izbori i postajete nacionalna manjina ko cigani ovjde...
da u hercegovini ljudi glasaju sa tudjim osobnim (ličnim) iskaznicama po tri četiri pa i više puta i vrijeme je da to riješite medju sobom....a što se tiče bošnjaka koji su glasali za Komšića ni tu niste u pravu kad se bunite, još nijedna hrvatska stranaka a mislim ovaj put na ZNA SE stranku nije rekla bošnjacima da ne glasaju za izbor vlade u R Hrvatskoj i koji daju podršku HDZ-u hrvatske da bi Hercegovci mogli uvaliti svoje guzove na tudje jasle, dok kada bošnjaci u svojoj zemlji glasju za Hrvata to nije u redu samo zato što ne glasaju za KRA DE SE
AADDD, ma nemoj,odakle ti pravo da kažeš da u SDP-u nema \'\'pravih, iskonskih\'\' Hrvata? da si imalo pametna nikada to ne bi rekla, vrijeđaš sve Hrvate koji ne misle kao kriminalizirana HDZ.
Hehehe, eno i Fahro plače ko godina. Imal iko od ovih gubitnika da smisli neki bolji fol od - krađe -
KAD KAZES NA HRVATE MISLIS NA USTASE, AL OK NISI TI KRIV STO SI NEPISMEN I STO SU TE RODITELJI TAKO ODGOJILI
Eto ti znas sta je pravi hrvat nabijem te na kolac neomascen
u SDP-u nema pravih iskonskih Hrvata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Ljubic=Radoncic svi krivi za izbore...
PA IMA HRVATA I VAN TIH VAŠIH KOALICIONIH STRANAKA (NPR SDP) !
tko gubi ima pravo da se ljuti
dobro je da ce se znati ko je kriv za nestanak hrvata sa ovih prostora. ljubić je daleko čestitiji čovjek od kriminaliziranog čovića, jer je čović prije 4 godine lažirao unutarstranačke izbore i stavio sebe za predsjednika HDZ doživotno.