Novi udar na džep građana
0
Hljeb će biti skuplji i do 20 feninga
Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj dolaze teska vremena. Meni su brate teska od 1992 godine.
toliko o famoznom pojeftinjenju!
RAJA PUŠl MARLLBORO, PA ONDA HLJEB NIJE SKUP... VLAST STE IZABRALI, SAD UŽIVAJTE ;-)
Povecaj cijenu jos-ko sadi u toj zemlji jos,niko?????????Dizi cijene dok se narod ne prihvati motike,onda ce sami sijati i nesto raditi i bice manje dreke.
Ti si fakat glup...tema je cijena hljeba, a na silu nekako moras hercegbosnu spomenuti. Isto kad bih te pitao, kako je vrijeme i ti meni odgovoris, noci je hladnije nego vani.... Opet kazem: ti nisi najbistriji
SVE SE NEMA A POKLOPAC OD NUTELLE SE BACA NE OLIZAN... CCCC
sreca pa ovo mene ne kaci, ja jedem KRUH
sada je njemacki ovcar a moze i austrijski konjusar sa socijalom u engleskoj.
Englez, ja sam čuo da za vrijeme Tite tvoja mamica volila da opći sa studentima iz nesvrstanih zemalja. U svakom slucaju dobro si prosao, mogao si biti doberman.
@englez,ti si pravi titov pionir kao i svi sto su ti bili.
E vise te demokratije i kapitalizma, iz protesta cu prestati da jedem hljeb i pocecu da pasem travu i da je pushim
E vise te demokratije i kapitalizma, iz protesta cu prestati da jedem hljeb i pocecu da pasem travu i da je pushim
Hajd sto sam postao anti-pusac i vegetarijanac, ali izgleda da cu uskoro prestati i hljeb jesti
Cijena hljeba neka bude 1 feninga, a cijena goriva 10 KM litar. :)))). Pa, ko ima neka vozi. Zabrana auta na cesti iznad 5 godina. Bijedo, vozajdte se... :):):)
Ti vjerovatno imas 15-tak godina i niko se ne voli druziti sa tobom...
Dabogda vam djeca isla u Narodnu kuhinju da se hrane ,sviju vas koji ste ovo dozvolili,hocete ko u Egiptu da bude,samo vas se tako moze narod rijesiti.
...poskupi za 20%, snize za 10, pa poskupe za 40% i onda ce sniziti za 20% itd. itd. dok ne bude hljeb 2 KM za 200g (od cega je 10% voda, jer su pretezno nepeceni do kraja) ko nigdje u svijetu.