Sastanak Jurišić - Schmidt
0
"Hitno uspostaviti vlast"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi u zhž -hercegovini znaju da su prije dolaska HSP na vlast , celnici HDZ nparavili strategiju opusi i namjesti drugima! Tako da su taj kraj ostavili u golemim dugovima. Lako je svaljivati krivicu na druge...
hahahaah cuj HDZ-ovaca sto su se ukljucili na forum...Treba biti objektivan i priznati da je vrijeme da HDZ prestane drzati hrvatski narod kao taoce jedne politike.
koliki li je kvocijent inteligencije ovog covjeka ???? da li iko moze to da, barem, pretpostavi ????
BUDALA...
Prpa Zvonko? Oteglo se nešto predugo a opet, vode se pregovori ispod stola. Bilo kakav dogovor, najmanji mogući, i ispade ti Zvonko iz kombinacije. Trebaće neko i na klupu za rezerve. Jer kakav je parlament a da nem opozicije.
Staljinističko- fashističko- reketaško- mesarsko- crnokošuljaška koalicijo, uradi mi felacio! Pushiona, Zlajoglu, džaba ste bukali! A vi, mali đoge & bakiri & šagolji sa www.kand.ahar-x.com samo brišite, nije problem!
HOS je jedina prava hrvatska vojska koja za razliku od HV-a i HVO-a nije bila izmanipulirana u političke svrhe. Dolazi njihovo vrijeme u Hrvatskoj, a doći će i u BiH.
Staljinističko- fashističko- reketaško- mesarsko- crnokošuljaška koalicijo, uradi mi felacio! Pushiona, Zlajoglu, pushiona smeće od roda jurišića, džaba ste bukali!
A JA BUDALE...