Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil Novalic :" Vidite dragi moji sugradjani kako se moze ne jesti kad se hoce...a usteda velika"
Nije mi Novalić idol, ali ne znam šta treba Vlada da radi sa privatnim preduzećima koja ne uplaćuju obaveze u fondove, to je trebalo davno u stečaj da ide. Za ovo je kriva kriminalna sertifikacijska privatizacija.
sve kao eksperti , stručnjaci, sve ste ste fabrike uništili, napravili sirotinju od jučerašnjih RADNIKA koji su živjeli dostojanstveno....neka je samo vama dobro i vašim bližim i daljim.....FUJ!
sve kao eksperti , stručnjaci, sve ste ste fabrike uništili, napravili sirotinju od jučerašnjih RADNIKA koji su živjeli dostojanstveno....neka je samo vama dobro i vašim bližim i daljim.....FUJ!
Podrška radnicima koji traže svoja prava ali na pogrešan način jer samo škode sami sebi. Treba štrajk ali ne ovog oblika nikog iz vlasti se to ne tiče što su oni gladni i promrzli. Naravno da je kriva vlast jer prvi mjesec kad je uočeno da se ne uplaćuje penziono trebalo je blokirat račun al kako kad su svi uvezani u klupku kriminala. Kad je u pitanju zdravstveno osiguranje glupo je da se traži da se izmiri obaveza za nešto što se nije moglo ni koristit.
Uplatite ljudima kreteni prokleti
Ovo stanje moze rijesiti samo rat, naravno, ne medzu nacionalni.Idioti na vlasti razumiju samo silu.
treba ovog mevludina objesit na sred nekog mevluda hebem mu tetku u slezenu
koje gubljenje resursa, zbog loše politike vlade
Podrška radnicima
Mene zanima samo jedno: da li dotični štrajkači misle da nekoga iz vlasti zaboli k.... za njima i njihovim štrajkom glađu? Ako misle da nekoga zaboli, onda nisu normalni i nije mi ih žao, mubere mi moje!