Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA ČAST !!! Ko poznaje gospodju Amelu.. Zna da je nagrada dosla u prave ruke... Stvarno ne znam zasto komentarisete ako niste upuceni.. Amela je sama vise uradila za prava zrtava trgovine ljudima nego cijela drzava
Jel\' je to OVA Hilary \'odlikovala\' - može dobro lagat\' Hilary Clinton: Jedva sam preživjela u Bosni!!! http://p.ly/HPWYu Riskirala sam život u misijama devedesetih, na primjer za vrijeme zastrašujućeg posjeta BiH, koji je uključivao slijetanje zrakoplovom pod 90 stupnjeva i trčanje po pisti da bih izbjegla snajpere. Ne sjećam se da me itko ponudio čajem - sadržaj je odgovora koji je američka senatorica i kandidat za predsjednika SAD-a Hillary Clinton uputila svome izbornom konkurentu Barcaku Obami, koji ju je prozvao da je njezin osmogodišnji angažman prve dame SAD-a \"bila jedna proslavljena čajanka\".
jasna, jasna fakat mi nikad nisi bila jasna...
.... cestitke gospodji Ameli, kako se malo zna o ovakvim ljudima.... kamo srece da ih je vise......