Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sdp OMLADINCI MISLE DA JE SVIJET NJIHOV. Olahnite malo! Istina ima jedno lice, ali nije ono koga Zagunđija zagovara - to je njegovo. Pravo lice je lice zakona i Božijeg i svetovnog. SDP je od dolaska na vlast zaobilazio sve moguće zakone kako bi prigrabio što više i vlasti i slasti. Sada vam je sikter. Nemate ni 15 % procenata podrške naroda.
Jasno je da Predsjednik nije smijenjen zbog kriminala jer oni vole takve,nego je smijenjen zbog toga što je bio smetnja za uspostavu nove parlamentarne većine,međutim ovi pučisti nikako da skontaju dva poteza,već odmah poslije prvog kapituliraju!
Obesmislili ste postojanje KOMENTARA. Čim se izbaci vijest, odmah SDP-ovi omladinci navale postavljati svoju istinu.
Hafeza Sabljaković, koga to Vi predstavljate majke vam?
I treba da vas bude strah sačekuša, kad se samo lopovlucima bavite, sve vas treba smjestiti sa Budimirom, mamicu vam lopovsku! Da samo znate kako je lijepo naveče zaspati mirne savjesti i čista obraza!
Ne daju oni Budu svoga, nema veze neka Federacija trpi, neka građani trpe
Ne moze drzava trpiti zbog jednog covjeka. Najlogicnije i najrealnije je da se ovlasti prenesu na podpredsjednike, bar privremeno, do izbora novog predsjednika
ccccc, ma neka, baš je lijepo imati zatvorenika za Predsjednika FBIH
HDZovima to ne odgovara jer ocekuju da ce bit njihov predsjednik pa onda da mu nebi na takav isti nacin uzeli ovlasti ako se nesto slicno desi sa njim. Postavite nekog postenog ako dodje do toga pa necete morati brinuti o ovakvim situacijama, zar ne?
Raspisati javni konkurs za Predsjednika FBIH.