Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako u Sloveniji gradonačelnik može biti crnac, zašto i nas ne bi mogao predstavljati netko tko se ćirilicom potpisivao. ;) Očito hrvati nisu isključivi, niti su rasisti niti nekog biraju na osnovu njegovog sadašnjeg ili bivšeg, navodnog, nacionalnog opredjeljenja. Čovjek je unatoč tome dobio najviše glasova od hrvata. Fantastično. Realno, za ovakav uspjeh HDZa na izborima bitan doprinos je dala politika SDPa, sa Zlajom i Sejdom u prvim redovima. Isto vrijedi i za uspjeh SNSD-a. Dok je ovakvakvih kvazi socijaldemokrata kod bošnjaka, HDZ i SNSS će pobjeđivati kod hrvata i srba ;)
Nije cijela kad je sam dijeliš od Hercegovine :P :D Cijela je samo ako je Bosna i Hercegovina ;) Samo Bosna je krnjatak kao i samo Hercegovina ;) Srećom raspad nije realan ali preustroj je.
Ma svi koji ovo citaju su ludi =D A vas jedino opredjeljenje razlikuje a sve ostalo je isto!
Svaki nacionalista je malouman i ne donosi dobro ovoj zemlji niti njenom narodu. Zbog vas vec 15 godina patimo i gledamo kako drzava propada. Bezobzira da li Bosnjak, Srbin ili Hrvat. Svi ste vi krivi. Ako su borci dosad skontali da je sve to cirkus, onda nemogu da shvatim kako ste vi toliko zaostali da podupirete te lopove samo zato sto dijele nacionalnost sa vama. HItler se deklarirao kao veliki domoljub i patriota pa je smanjio svoju njemacku teritoriju, izgubio Prusku, slao njemacku djecu da mu ginu u Berlinu i nije se htio predati dok se njemacko carstvo ne urusi zajedno sa njim - njegove rijeci. Nesta slicno kao i Milosevic. Vas nacionaliste treba pobiti dok ne unistite nasu drzavu. Ne iz osvete i mrznje, vec radi dobrobiti naseg drustva. Retardirani K.U.R-V,INI SIN-OVI
http://www.youtube.com/watch?v=DxVKvm4hu7Y drži se Dragane svi smo uz tebe.
\"I nato mi komunističko jugoslavensko islamski moderator SDP-ovog portala izbriše dotični komentar. Niđe pameti \" hahah pa vi ste fakat bolesnici kao i Serviani-Sluge.Pa citava redakcija,ukljucujuci i moderatora sa-x -a su katolici,al\' BOSANSKI za razliku od vas sake skutora koji ste prodali rodjenu domovinu BOSNU !??
Možemo napraviti razlaz ti sa mamom poslije dobro obavljenog snošaja.
Sarajevo - prvi popis stanovništva u Kraljevini SHS, od 31. I. 1921. godine, u samom gradu živjelo je 66.317 osoba. Prema vjerskoj strukturi, najviše je bilo muslimana, zatim rimokatolika, 19.242, pravoslavaca je bilo 16.317 pravoslavnih, jevreja 7.458 Jevreja, kao i 470 evangelika, 160 grkokatolika, 29 ostalih i 16 bez konfesije ili nepoznato. Ni nakon deset godina stanje se nije znatnije promijenilo, pa po popisu iz 1931. godine u Sarajevu živi 78.173 stanovnika, od čega je muslimana 29.649, rimokatolika 21.372, pravoslavnih 18.630, a evangelika 534. Pripadnika ostalih kršćanskih crkava bilo je 851, dok Jevreji u ovom popisu nisu posebno iskazani nego su ubrojani u ostale kojih je ukupno bilo 7.637, od čega najmanje 7.500 Jevreja.
ha ha ha:\"Handžar divizija je bila mala maca u poređenju s vašim kažnjeničkim bojnama. Vi se bar možete iseljavati na miran način dok ste Bošnjake iseljavali znamo kako. Nikad manja šaka jada nije načinila ovakvo zlo kao vi. I ti mi govoriš o multikulturi hahahaha\" ---- Bolje i jedna slika sa takvom zastavom (koja je, uspud budi receno, original), nego 1000 slika i video zapisa crnih mudzahedinskih zastava, koje su strano tijelo u Europi. Ako je vec birati izmedju dva zla, oni su se bar izjasnili, zauzeli stav, za razliku od onih koji bi pod smijesnim crnim zastavama sa sabljom i nekakvim cudnim piktogramima kopaju da odu u zemlju odakle je zastava na koju se ti bunis. Odluci se. Tvoja zastava ili euro. Vec je pomalo dosta tog vaseg licemjerja. Dobro reče neko prije, držite se vi hitlerove zastave. To je vaša ideologija, mojne mi vaše multikulture.
Stop unitarističko-reketaško-staljinističkoj koaliciji Zlajoglua i njegovog mesara koji kupuje glasove za 100 KM!
jadna mačko, pa koji ste vi faš.istič.ki portal, normalan komentar se izbriše brzinom svj, zbog čega/koga crvena redakcijo? pa prošlo je vrijeme crvenih mudira i njihove propagande, jeste li toga svjesni? može se mijenjati državno uređenje..ali felerični mentalni sklopovi su očito neminovnost! fuj ci.ga.ni
sljedeci je srbin..pa opet hrvat..i tako u nedogled..
Idemo onda uvesti konstitutivnost teritorijalnih jedinica umjesto konstitutivnosti naroda. Teritorijalne jedinice oformiti po etnickom principu. Svi sretni i zadovoljni i idemo u EU.
jes jes pajdo al u qrcu,sad kada tako licitiraš imam i ja pravo na odgovor,ti si manjina,flautaj ga manjinski,poflautaj
Kao prvo, Inzko nema pravo biranja drugima njihovog predstavnika, za razliku od Hrvata koji su mu vec dali glasove. Inzko kaze da je lopov? Jaaahhhh..i ja cuh da je Z.L. mafiozo. Svasta se prica na teniskim terenima. Biraju li se ljudi na izborima ili putem carsijskih glasina?
Bato je napisao/la:\"pravi hrvati su u Hrvatskoj kao i pravi srbi u Srbiji\" ----- a \"pravi\" muslimani su u Saudijskoj Arabiji. Ber tako tvrde oni iz donirane gradjevine u Sarajevu. Ako cemo vec negirati postojanje naroda, sto je zlocin GENOCIDA, pa sto ne lomis onda do kraja?
Popis ce pokazati sve, ali i sa preko 200 000 nestalih ne-muslimana samo iz Srednje Bosne i to NAKON RATA, ovaj gore je u krivu, Srbi i Hrvati jos uvijek cine preko 65% stanovnika BiH. Ali mozda on dobija brojeve iz CK SDP, a misljenje iz IZ BiH, ko ce znati? Popis... jer matematika ne laze!