Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa moji travničani to se radi i sada u Mostaru,pa čak i ne skrivaju namjere i tko zna kakve mračne planove,nudi SDA u Mostaru javno tamo nekom kao fol Bloku za Mostar sve što žele samo da gradonačelnbik ne bude Hrvat,pa može li se zamisliti veće javno objavljeno zlo i mržnja,..ovo ima samo u BiH a nema ni u Tunguziji,i svi kao šute i sve normalno,..ko da su Hrvati kanibali u BiH i treba ih se riješiti,..tuga i zlo razotkriveni,..
Malo vam je sto je hrvat bio nacelnik 13 godina, sad bi jos jednog.
BiH je nusproizvod hrvatske borbe za nezavisnost. SDA vodeća muslimanska organizacija zalagala se za asimetričnu federaciju, i dok su gorjela hrvatska sela u BiH, babo im je kazao -ovo nije nap rat. Navodni muslimanski disident kojemu je žena cijeli život radila u centralnom komitetu SK BIH, ustvari srpski agent.
Hdz gdje je god u manjini nikad im nije pravo.
Travničani Čuvajte se Četvorke , oni bi se udružili sa pakistancima samo da sruše SDA . Jer nakon 25 godina došlo je vrijeme izdajničke politike 4 jahača apokolipse.
A sta to hrvat ne smije odabrati jednog od dva Bošnjaka? Ja da sam u takvoj situaciji izašao bih na izbore i glasao za jednog od kandidata za kojem smatram da je bolji.. To je Bosna i Hercegovina a ne kako je HDZ zamišlja kao da samo za Hrvata hrvati mogu glasati. Antibosanska, nelogična i nerazumna politika
Ja, i?? Ma ko vas vise j..be, odvratni ste pravo. Ali eto, prsite se i kočite napredak BiH još malo, jer svakako ćete uskoro na smetljište istorije, gdje vam i jeste mjesto. Govna UZP-ovska
Hvala Bogu, još samo da vam ukinu kladionice ili ih masno oporezuju država vam valja samo kad je kradete... Kad u Čapljini , Širokom, Grudama, Stocu, Prozoru itd. bude Bošnjak načelnik tada će i u Travniku jer vas toliko ima kao i nas u spomenutim sredinama... Haj sada čao.
Po Covicu, nije legitiman hrvat ako ne glasa za HDZ
Sramno ponasanje. Gradjani biraju, pa sta bude, ili je to dogovor kako bi Mostar ponovo bio U vlasnistvu HDZa
Kad skontaš da nemaš nikakve šanse na izborima onda bojkotuješ izbore. Smisli neku providnu priču, nema veze što svi vide da je providna, nema veze što i oni sami znaju da je providna i ne drži vodu nego se i oni smiju vlastitom objašnjenju, važno je da imaš bilo kakav izgovor za bojkot, jer znaš da si preslab za postići ikakav zapažen rezultat.
Nidje veze trebali su izabrati drugog po redu, ovako trosak opet. Pozdrav iz Tuzle.
Ne morate ni učestovat svakako će pobijedit SDA načelnik tako vam je u SBK.A vi ste svakako izgubili u Travniku načelnika.
Jadan i ovaj Komsic, jos ce mu ime postat definicija političkog pokušaja.... Ono kao Rambo, Tarzan...
Hdz zanima travnik nego Mostar a ove igre oko travnika su ublehe hdz.. kad im je kandidata pibijedio mrtav covjek sta bi bilo da je ziv. Demokracija je prihvatiti i poraz i ne moze jedan stranka bilo koja drzati BIH za taoca..
negatori genocida u Ahmičima ne bi ni trebalo da imaju pravo glasa sem u zatvorskim ustanovama po nekim intrenim pitanjima kao što su npr. izbor jelovnika, koji filmovi će se gledati subotom i kad su posjete.
Ustaska posla
Najbolje bi bilo da bojkotujete sve izbore