Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je bilo kmečanja. Takvi su kakvi jesu i nikad se neće promijeniti. Bošnjaci nemaju političku desnicu i to je najveći problem.
Politicka desnica se uvijek vodi nekim elemntima nacionalizma...prvo moras imat naciju da bi mogao "njegovat" nacionalizam i neku desnicu, a to nemas...na kraju imas 3 naroda koji cine drzavu od kojih 2 su pripadnici naroda odnosno nacije u regiji...sjebano dozlaboga
Upravo to ne ispravljaj krivu Drinu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baš me interesuje ko će biti aktivan u uvom studentskom centru Radovan Karadžić. Mislim da je otvoren bespotrebno jer i bez DUGOGODIŠNJEG IZUČAVANJA KAKO GENOCIDOM ISTRIJEBITI NEKI NAROD SRBI SU EKSPERTI U TOME ŠTO SVJEDOČI MEĐUNARODNI SUD HAG ALI I KOMPLENA SVJETSKA JAVNOST. ALI UVIJEK JE BILA POZNATA ONA STARA: ČEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE PONOSI.
Ako može ovo ovako, onda i Nijemci bi mogli po Hitleru da nazivaju škole ili studentske domove, ili Dodik u tom pogledu,ima ekskluzivna prava.
Ako visoki predstavnik nije do sad uradio ništa, obavezan je da na ovu provokaciju, o nazivanju, studentskog doma po ratnom zloćincu preduzme mjere, radi uznemiravanja i podgrijavanja međunacionalnih tenzija i ukine ovu lakrdiju.
Što se izljubi sa Vučićem ?! Što ga ne pljunu u lice pred cijelim svijetom ?! Jel vam Bakir rekao da morate tako ?! Što ne pljunu i njega taj dan ?! Koja je cijena? Meni da je neko ubio psa, a ne cijlu familiju, nema te politike da mu ne bi vratio, i onoga ko bi ga spasio . . .
Zapad😂 nije, nego veliki srbi veliki hrvati i veliki muslimani!
Koliko god se ne slagao sa Karadzicem toliko i ova je ista kao i oni. Brani tamo Nasera Orica za kog postoje svjedoci da je cinio zlocine, a prigovara ovome. Isti su i ona i Dodo, samo sto brane suprotne zlocince.
Eeee nano bona netrazite samo vi kosti djece, nego i srbi i hrvati koji su zaklani sa strane odreda kao sto su 7-ma muslimanska i El-mudjahid!!!!!!! I kao porodica Raic u visnjici Kojima su oci i srca zivim vadili pa snimali djeci i majkama!!!! Svi smo mi nastradali nano samo nece da se prica!!
Isto to radite.
Stasi ocekivala Hatidza ,nisu Srbi Germani pa da priznaju zlocin koji su pocinili.
Iduca je vojna akademija" Usrani Ratko"
Gdje ti je Vucic, hebo li te on i onaj cvjetic sto si mu zakacila na rever. Kad nemas nimalo samopostovanja, seljanko...
@AllphaQmega: Cuj Vucic ne velica ratne zlocince... Pa ti koji bi trebao biti pismeniji si glup kao i ova glupaca Hatidza, a ti se ljuti koliko hoces i pucaj koliko hoces minusa.
Hatidza je najveca bosanska kurva. Ti si okitila cvijetom Srebrenice Vučića kurvo! On je rekao za svakog srbina ubiti 100 muslimana!!! A naravno i ovo treba osuditi, ali mislim da ti nisi u poziciji da nekoga osudjujes!!!
@AllphaQmega ...u pravu je covjek...hatidza se ljubi sa vucicem ako to njoj odgovara.....i ako joj bakir namigne.....kako je krenulo nosat ce hatiza i radovana na majici :)))